Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym go pryskałeś, że nie jest idealnie? Na zdjęciach nie widać :wink:

Może trzeba było okleić? :wink:

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czym go pryskałeś, że nie jest idealnie? Na zdjęciach nie widać :wink:

Może trzeba było okleić? :wink:

Okleilem, plastidipem wiec tekstura jest troszke chropowata. Dlatego plastidipem ze jakby cos przeszkadzalo w dzialaniu guzika (bo ciezko to bylo okleic i cos moglo wejsc pod tasme) mozna go latwo usunac.

Opublikowano
Czy zeby sciagnac maskownice z glosnikow z tylnych boczkow trzeba sciagac boczki? Cos ma chyba luz (?) u mnie w jednym glosniku i przy nierownosciach na drodze dziwne dzwieki sie stamtad wydobywają, chcialem to sprawdzic.
Opublikowano
Czy brak iDrive'a w e90/91/92/93 to naprawdę taki wielki dramat w czasie sprzedaży samochodu, czy tylko mit powielany hurtowo na forum? Pytanie do ludzi co sprzedawali już te samochody zarówno z jak i bez Navi? Jest problem ze sprzedażą bez iDrive'a?
www.kancelariaturowski.pl
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Mogę powiedzieć w imieniu czterech bliskich osób które w ciągu ostatnich trzech lat kupowały e9x. Każda z nich na wstępie odrzucała oferty bez "kurnika".
Opublikowano
Mogę powiedzieć w imieniu czterech bliskich osób które w ciągu ostatnich trzech lat kupowały e9x. Każda z nich na wstępie odrzucała oferty bez "kurnika".

To tak jak ja, navi to był musik. Tylko ze ja za to ze odpuściłem navi mam LCI z pewną historia i małym prawdziwym przebiegiem. Myślę ze w takim przypadku na prawdę każdy mocno by sie zastanowił czy nie odpuścić wyświetlacza.

Opublikowano

Może zawsze doposażyć :wink: stan jest ważniejszy niż kurnik :mrgreen:

Chyba, że lepiej mieć kurnik, a przebieg zbity z 400 na 150 to :cool2:

Opublikowano

Ze 3k by trzeba dać co? Jak nie lepiej.

Panowie tam wyżej pytalem o maskownice tylnych głośników# trzeba ściągać boczki żeby je ściągnąć?

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najlepiej mieć jedno i drugie. Przecież nie ma przymusu kupować trupa bo ma nawigację. ;) Tak samo jak nie ma zasady że perełki to tylko bez nawigacji są.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dokładnie, tych aut jest naprawdę duży wybór. Chodzi mi np o e90 320d. Co innego jak ktoś szuka e92 335d w mpakiecie i jakimś cudem znajdzie ideał bez navi - wtedy można się bawić w dokładanie. Takie jest moje zdanie :)
Opublikowano
Dokładnie, tych aut jest naprawdę duży wybór. Chodzi mi np o e90 320d. Co innego jak ktoś szuka e92 335d w mpakiecie i jakimś cudem znajdzie ideał bez navi - wtedy można się bawić w dokładanie. Takie jest moje zdanie :)

E90 jest duzo, e92 jest dużo mniej.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wiem, nie miałem na myśli Twojej :)
Opublikowano
e91 w benzynie też za dużo nie ma nawet w Niemczech. Wiem bo szukałem dla siebie. Wybór mocno ograniczony.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Benzynowe silniki w e9x to w ogóle słaby temat (poza 335i). Problemów wiele, spalanie wysokie, osiągów brak. Ale to już off topic.
Opublikowano
Ja mam podobne zdanie o dieslach :D kosztowne w utrzymaniu i naprawach na czele z egr, dpf, dwumasą, turbiną, rozrządem itp. Kultura pracy silnika jak w traktorze, kopciuch no i to ciągłe obchodzenie sie jak z jajkiem z turbo. Najpierw rozgrzej silnik, a potem pamiętaj o schłodzeniu. Co kto lubi :D
Opublikowano

Dzisiaj poczynione grube mody, mianowicie przyszły mi wycieraczki Valeo Xtrim, założyłem, auto od razu lepiej przyspiesza, hamuje i lepiej się prowadzi. Czuć tą aerodynamike. :mrgreen:

eG39tjT.jpg

Na razie nie polecam czy coś bo póki co nie padało żeby testować.

Opublikowano
Mam te Valeoi niestety nie mogę ich polecić. Do E 90 zamówiłem Boscha. Przyszły, ale nie pasują. Muszę odesłać i mają mi odesłać odpowiednie.
Opublikowano
Mam te Valeoi niestety nie mogę ich polecić. Do E 90 zamówiłem Boscha. Przyszły, ale nie pasują. Muszę odesłać i mają mi odesłać odpowiednie.

Na boscha słyszałem same negatywne opinie.

Opublikowano

Hehe widzisz, a ja na odwrót :D W tym jedna negatywna moja :wink:

Myślę, że docelowo będzie to, ta sama półka i jakość. Czas pokaże :wink:

Opublikowano
Hehe widzisz, a ja na odwrót :D W tym jedna negatywna moja :wink:

Myślę, że docelowo będzie to, ta sama półka i jakość. Czas pokaże :wink:

No jak te co kupiłem będą do dupy następnym razem tylko ori.