Skocz do zawartości

Road Map Europe MOVE 2018-1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a może udało by się udostępnić Torrent? Pozdrawiam :D
Opublikowano

Podpowiedziecie w 2 zdaniach nowemu nabywcy f11 jak to wgrać?

Wiem że gniazdo usb w schowku wiem ze aktualizuj i co dalej?:)

Opublikowano
Jak zapyta o kod FSC, to wklepujesz kod i leci aktualizacja kilkadziesiąt minut.
Opublikowano

Witam,

czy ktoś już wgrywał tą mapę ??? Na pokładzie posiadam 2017-2, po włożeniu USB z mapą 2018-1 wyskakuje komunikat z informacją, iż dane map z pena nie są aktualniejsze od tych, które posiadam.

Opublikowano
Ja wgrywałem i u mnie od razu zaproponowało instalacje ze względu na nowsze dane
Opublikowano
A jaką miałeś wcześniejszą wersję mapy ?
Opublikowano
I jest to rzeczywiście wersja 2018?
BMW F31 318d 143pk aut.
Opublikowano
2017-2 Europe. Ciężko mi powiedzieć czy są jakieś uaktualnienia bo jakoś nie miałem jeszcze okazji sprawdzić
Opublikowano
Również potwierdzam. Wszystko działa. Wcześniej miałem 2017-2 MOVE i aktualizacja poszła bez problemów do 2018-1.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Mam pytanie czy ta mapa będzie dobra dla mojej F10 2012 r., mam nawigację business, obecnie wgrana jest Road Map Europe MOVE 2012. Z góry dzięki za odpowiedź.
Opublikowano
Dzięki za szybką odpowiedź. A teraz pytanie za 100 pkt :D skąd wziąć kod FSC, ewentualnie u kogo zakupić?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Mam problem z instalacją mapy z usb. Instalacja dochodzi do 30% i wraca do początku.

Nie wiem co mam zrobić z tym problemem.

Proszę o pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam ma moze ktoś linka torrent :)?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć.

Mam F10 z niemieckiego rynku, wiem że poprzedni właściciel poza ASO aktualizował nawigację i przy okazji odblokował dodatkowe funkcje.

Kupowałem samochód za pośrednictwem niemieckiego dealera i wgrali mi tam język polski.

Mam pytanie czy jest możliwość sprawdzenia czy przy poprzedniej aktualizacji był wpisany kod FSC lifetime, czy może wgranie języka polskiego u dealera i tak go wykasowało z systemu??

I jeszcze jedno pytanie, przy okazji, czy wgranie polskiego języka do samochodu z Niemiec wyłącza funkcje sterowania głosem, tak twierdzi niemiecki dealer?

Z góry dziękuję za pomoc.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Mam takie małe pytanie. Jak powinny wyglądać pliki wsadowe do aktualizacji map na pendrive USB?

W sensie ma być skopiowany katalog a w środku pliki czy pliki z katalogu luzem na paendriveie?

Jesli gdzies to już było pisane to przepraszam, ale szukam i szukam i nie mogę znaleźć.

Opublikowano
Mam takie małe pytanie. Jak powinny wyglądać pliki wsadowe do aktualizacji map na pendrive USB?

W sensie ma być skopiowany katalog a w środku pliki czy pliki z katalogu luzem na paendriveie?

Jesli gdzies to już było pisane to przepraszam, ale szukam i szukam i nie mogę znaleźć.

w przypadku navi MOVE, w głównym katalogu USB(root) maja być pliki

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg