Skocz do zawartości

Road Map Europe MOVE 2018-1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak to podzielić na dvd 8+4 GB ,bo z usb mi nie startuje ?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
czy wgranie polskiego języka do samochodu z Niemiec wyłącza funkcje sterowania głosem, tak twierdzi niemiecki dealer?

Z góry dziękuję za pomoc.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dobrze twierdzi. Obsługa głosowa w polskim języku nie jest możliwa.

Opublikowano
Zmieniłem usb i poszło. Mam wersję MOVE, a czy inne wersje można zmieniać np.z move na premium czy next czy nie da rady ?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nic nie mozna zmieniac. Masz Move to musi być MOVE.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam. Mam problem z aktualizacją i nie wiem co robię źle. Wkładam przygotowanego pena z plikami i nic nie startuje, a nigdzie nie mogę znaleźć opcji żeby uruchomić aktualizację. Ona powinna ruszyć sama, czy muszę wybrać jakieś polecenie? Z góry dzięki za odp.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Powinno amo ruszyć. Nagrałeś na pena rozpakowane bez katalogu? Jest już wersja move 2018-2.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
Tak mam rozpakowane same pliki na penie bez katalogów i nadal nic nie startuje. Dzięki za info zobaczę tą nową wersje i może zmienię pena.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A w dobre gniazdo wkładasz?
Opublikowano
Już jest ok. Była to wina pena zmieniłem na innego i poszło.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Panowie chcę zaktualizować swoje mapy MOVE 2013, czy może wołać jakiś kod FSC o którym była wcześniej mowa czy pójdzie bez problemu?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Będzie wołał o kod FSC. Musisz sobie załatwić albo na konkretną mapę pod twój VIN, albo na wszystkie mapy pod twój VIN. Nie będzie pytał jeśli ktoś już kiedyś wpisał w twoje auto kod FSC na wszystkie nowe mapy tzw. Lifetime.

Opublikowano
A można sprawdzić czy ktoś już tam szperał, bo auto z 2013 i mapy również?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
No to nikt nie szperał, skoro ma mapy z day produkcji auta. Jak byś miał z 2016 to mógłbyś podejrzewać, że może ktoś zakupił kod. Są już mapy do MOVE 2018-2. Popatrz niżej.