Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Faktycznie działa :) to co oni w tej infolinii wiedz :D

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Mi na infolinii powiedzieli to samo, że w Polsce usługa narazie nie będzie aktywna, a mimo to śmiga.

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Faktycznie działa :) to co oni w tej infolinii wiedz :D

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Mi na infolinii powiedzieli to samo, że w Polsce usługa narazie nie będzie aktywna, a mimo to śmiga.

Może na infolinie próbują powiedzieć, że infolinia nie działa ;)

TKHolding Architecture BIM VR

http://www.tkholding.pl

http://www.facebook.com/TKholdingPL

http://www.youtube.com/c/TKHolding

Film "Dlaczego Polacy boją się elektryków?" =>

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
No i Lipa panowie. Minął okres próbny za 1 zł, w którym mogłem używać 3D View I teraz brak dalszej możliwości przedłużenia subskrypcji. Dzwoniąc na infolinię jak zwykle nikt nic o niczym nie wie.
Opublikowano
U mnie też minął miesiąc i ślad po View 3D zaginął. Nawet nie wiem czy jest sens dzwonić do BMW.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jeśli u kogoś nie działa, spróbujcie usunąć auto z BMWConnected przez przeglądarke www i dodać je ponownie. U mnie pomogło, w aplikacji na telefonie znów pojawiła się opcja 3D.
Opublikowano
Jeśli u kogoś nie działa, spróbujcie usunąć auto z BMWConnected przez przeglądarke www i dodać je ponownie. U mnie pomogło, w aplikacji na telefonie znów pojawiła się opcja 3D.

Hamster, wielkie dzięki za cenną podpowiedź. Zrobiłem tak jak opisałeś i wszystko działa. Polecam, 3d view znów działa i to z subskrypcją do maja 2022 za jedynego złocisza!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie też pomogło zgodnie z radą hamstera

Dzieki!!!!!!!!!!!

moim zdaniem to jest jedyny przydatny ficzer tej apoki

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć,

Odebrałem nowiutkie X3 30i 29 listopada 2019 i nie mogę uruchomić 3D view. Nie ma takiej opcji w appce, rozniez nie ma w CAR/ustawienia/ustawienia ogólne/dane prywatności. Dzwoniłem na infolinię. Kazali zresetować iDrive (trzymanie włącznika radia przez 30 sek) i to nic nie dało...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Czy komuś w polsce działa Remote 3D view w G30/31 z najnowszym IDrive 7.0?

Działa bez zarzutu. Samochód z marca 2020 r.

Opublikowano

A działa ci też lokalizacja auta przez apke i masz opcje aktualizacji softu w aucie przez esim auta?

Gdzies cos wyczytałem ze auta z produkcji 07-11/2019 nie maja dostepu do 3D remote view bo cos zostało skopane

Opublikowano

A działa ci też lokalizacja auta przez apke i masz opcje aktualizacji softu w aucie przez esim auta?

Gdzies cos wyczytałem ze auta z produkcji 07-11/2019 nie maja dostepu do 3D remote view bo cos zostało skopane

Lokalizacja na bieżąco bezproblemowo, aktualizacji nie mam w menu więc niestety nie ma.

Opublikowano

Problem 3D Remote view rozwiązany. Jak sie okazuje problemem są złożone lusterka. Miałem ustawione składanie przy zamykaniu i wyskakiwał błąd że nie mozna aktywowac kamer. Na niemieckim forum motor-talk.de wyczytałem że problemem może byc soft w niektórych autach ktory nie otwiera lusterek przy komendzie z apki.

Otworzyłem lusterka i magicznie wszystko zadziałało, nawet przy zamkniętych lusterkach teraz jest komunikat w apce ze sa zamkniete i nie można wykonać zdjęć.

Jestem ciekaw czy u was działa z złożonymi lusterkami?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzięki za info. Wiec po 3 miesiącach czekania na odpowiedz i licznych telefonach do BMW Connected w Warszawie (gdzie kilkukrotnie powiedziano mi że oni nic nie potrafią poradzić i tylko przyjmują zgłoszenia i nikt nie wie ile będzie trwało sprawdzanie) na koniec wczoraj dowiedziałem się że wszystko jest w moim samochodzie ok. Tak wiec powiedziałem osobie na infolinii że już sam doszedłem co było przyczyną (nierozkładające się lusterka) wiec przyjęto nowe zgłoszenie i teraz będzie kolejne 3 miesiące czekania...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Cześć, od aktualizacji softu na iPhone na 14.0.1 nie działa mi funkcja Remote view 3d (całe otocznie jest szare). Czy ktoś z Was ma u siebie iOs 14.0.1 i RV 3d działa mu nadal prawidłowo?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Działa nadal pod warunkiem, że lusterka są rozłożone. Niestety, po którejś aktualizacji softu w aucie Remote 3D przestało działać jak lusterka są złożone .