Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety, od miesiąca już nie istnieje moje piękne M 550 i. Zostało, nie z mojej winy, rozbite. Jakiś czas więc nie było mnie na forum. Teraz czekam na odbiór M5 - będę więc raczej na postach F 90.

No to gratulacje :)

• Odpowiedzi 548
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to jak narazie chyba będziesz tam sam :wink:

A tak na poważnie to jest bardzo ciekaw twojego porównania z M550i. Bardzo mocno się łamałem pomiędzy wyborem jednego i drugiego.

M5 jest napewno ładniejsze i ma super fotele. Ciekawe jak komfort zawieszenia, skrzynia i reszta.

Pisz jak tylko ją odbierzesz.

Opublikowano
No to jak narazie chyba będziesz tam sam :wink:

A tak na poważnie to jest bardzo ciekaw twojego porównania z M550i. Bardzo mocno się łamałem pomiędzy wyborem jednego i drugiego.

M5 jest napewno ładniejsze i ma super fotele. Ciekawe jak komfort zawieszenia, skrzynia i reszta.

Pisz jak tylko ją odbierzesz.

Miałem dokładnie to samo :8) i tez jestem ciekaw tego porównania. Jedyny minus M5 to brzydkie fele ....

Opublikowano
550i sprawdziło się b. dobrze - przodu samochodu nie ma, odpaliły wszystkie poduszki i kurtyny, a ja wyszedłem zupełnie bez szwanku. Kupiłbym pewnie ponownie 550 ale ze zdziwieniem stwierdziłem, że nie ma w ofercie. Ponieważ w czerwcu miałem okazje jeżdzić m5 i stwierdziłem, że nadaje się do cywilnych jazd, nie było wyboru - musiałbym zejść nisko z oczekiwaniami, a nie chciałem. Pojwiła sie możliwość zamówienia z czasem oczekiwania ok. 6 tyg. .. i będzie M5
Opublikowano
550i sprawdziło się b. dobrze - przodu samochodu nie ma, odpaliły wszystkie poduszki i kurtyny, a ja wyszedłem zupełnie bez szwanku. Kupiłbym pewnie ponownie 550 ale ze zdziwieniem stwierdziłem, że nie ma w ofercie. Ponieważ w czerwcu miałem okazje jeżdzić m5 i stwierdziłem, że nadaje się do cywilnych jazd, nie było wyboru - musiałbym zejść nisko z oczekiwaniami, a nie chciałem. Pojwiła sie możliwość zamówienia z czasem oczekiwania ok. 6 tyg. .. i będzie M5

U to bardzo króciutko. Jak zamawiałem m550 to podawali mi termin na M5 ok 7 miesięcy. Z ciekawości zapytam - rabat lepszy czy na tym samym poziomie co M550?

Opublikowano
Potwierdzam że, są okienka i czas oczekiwania na M5 5-6 tygodni. Ja mam odbiór na połowę listopada, zamawiałem w tym tygodniu.
Opublikowano
Co tu dużo pisać, ostatnia chwila na zakup i trzeba zmienić na M5. 550i bardzo fajny samochód, ale to nie jest M5.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie dzięki tej zmianie w podatkach jeszcze więcej aut na czeskich blachach się w naszym kraju pojawi. Oczywiście tomsiu nie pisze o tobie, ale o tym ze sporo osób decyduje się na leasing w Czechach odliczać cały VAT i nie płacąc akcyzy
Opublikowano

Nie będzie musiało odliczać, bo kupujesz w netto - także odpada Ci nawet koszt finansowania tego vatu

Qrde niezłe się porobiło, ze teraz taki krótki czas oczekiwania....

Tomsiu1972 rabatowanie podobne do m550 ?

Opublikowano

Ponowię pytanie,

Czy ktoś z szanownych forumowiczów zamontował sportowy wydech? Zanim zamówię chcę być przekonany, że nie będę żałował :lol:

Najlepszą ofertę mam na remusa, ale jest tak głośny że obawiam się o komfort jazdy na codzień...? :|

Sprzedam:

- Przednia nakładka M Performance carbon - BMW G30

- Nakładki lusterek M Performance carbon - BMW G30

Info priv.

Opublikowano
Miałem montować Eisenmanna, ale się wycofałem bo zamówiłem M5. Ja za Remusa kompletnego dostałem 12,5 zł
Opublikowano
Cat back. Mam ofertę z karbonowymi końcówkami za 12k, ale wcześniej chciałbym to usłyszeć na żywo. Te jutuby to zupełnie nie oddają rzeczywistości...

Sprzedam:

Info priv.

Opublikowano

Panowie,

Zdecydowałem sie jednak na AC Schnitzer, teraz mam dylemat czy brać końcówkę czy pełny.

Końcówka:

Pełny:

I chyba jednak wezmę końcówkę... Wydaje mi się chyba zbyt pierdzący ten z sekcją centralną. Jak myślicie?

Z resztą zawsze potem mogę dokupić sekcję centralną jak będzie "mało"

Sprzedam:

Info priv.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

46501436_2106940752890645_1674991169030848512_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fwaw5-1.fna&oh=6b0b3c33ab1645a9b8b94d2256bff632&oe=5C6DA6FA

46779852_262327601145980_1160441502715871232_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fwaw5-1.fna&oh=8a38ad888d6a693ee1884f77babbf742&oe=5CAA7077

46516562_2069546630024495_4515356503342841856_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fwaw5-1.fna&oh=bb1e4197595593cebcf9613eb6603f9a&oe=5C6D3174

Tak na szybko :mrgreen: Jest PETARDA. :twisted:

Sprzedam:

Info priv.