Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest akcja na aktualizację Euro5
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć,

prośba o sprawdzenie czy są jakieś akcje?

WBA5J510X0D076104

Numer Identyfikacj Pojazdu (VIN): WBA5J510X0D076104

Marka: BMW

Nie odnaleziono żadnych akcji przywoławczych lub technicznych związanych z podanym numerem VIN.

Opublikowano
Witam. Proszę o sprawdzenie akcji serwisowej dla mojej eFki, Nr. vin WBAMX11000DU44552 . Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest akcja na chłodnicę EGR oraz na programowanie Euro5
Opublikowano
Witam. Dzięki za info o akcjach serwisowych dla mojej eFki. Mam tylko pytanie, w jaki sposób załatwia się taką sprawę. Prawda jest taka, że jestem jeszcze prawiczkiem jeśli chodzi o akcje serwisowe. Z góry dziękuję i pozdrawiam. :oops:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Podjedź lub dzwoń do ASO, poproś o sprawdzenie aktywnych akcji serwisowych i dalej Cie poprowadzą.
Opublikowano

Proszę o sprawdzenie akcji serwisowej : BAFW12070C848996

Ogólnie to dostałem list z BMW że jest akcja na Egr umówiłem serwis wymienili chłodnice egr i pompę ciśnienia lub coś podobnego związanego z egr byłem pewien ze zawór jest wymieniany w standardzie , było to kilka miesięcy temu , ostatnio autem zaczęło szarpać , pojechałem sprawdzić błędy u mechanika wyszło ze to zawór Egr , pojechałem do serwisu i oni powiedzieli ze oni zaworu nie wymieniali , czy to jest normalne ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Proszę o sprawdzenie akcji serwisowej : BAFW12070C848996

Ogólnie to dostałem list z BMW że jest akcja na Egr umówiłem serwis wymienili chłodnice egr i pompę ciśnienia lub coś podobnego związanego z egr byłem pewien ze zawór jest wymieniany w standardzie , było to kilka miesięcy temu , ostatnio autem zaczęło szarpać , pojechałem sprawdzić błędy u mechanika wyszło ze to zawór Egr , pojechałem do serwisu i oni powiedzieli ze oni zaworu nie wymieniali , czy to jest normalne ?

Twój VIN ma 16 znaków aby, jest chyba niepoprawny.

Czy jest akcja to możesz sam sprawdzić tutaj -> https://www.bmw.pl/pl/footer/quick-link/bmw-vehicle-recalls.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

Pomoże ktoś w sprawdzeniu akcji technicznej?

VIN: WBA8H71010K658446

Z góry dzięki za pomoc.

10011400500

Kontrola i ew. wymiana chłodnicy recyrkulacji spalin

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć,

Proszę o sprawdzenie mojego numeru VIN WBA5L31030G084008

Dziękuję :)

Numer Identyfikacj Pojazdu (VIN): WBA5L31030G084008

Nie odnaleziono żadnych akcji przywoławczych lub technicznych związanych z podanym numerem VIN

Opublikowano
W serwisie umówiłem się na sprawdzenie chłodniczki EGR i w zależności od stanu będzie jej wymiana lub nie. Jeśli chodzi o Euro 5, to w serwisie powiedziano mi , że wykonuje się programowanie tylko na terenie Niemiec (nie bardzo rozumiem dlaczego), nasze serwisy nie wykonują takiej usługi. Pozdrawiam. :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ProsZę o sprawdzenie czy jest jakaś akcja serwisowa : WBAXX110800Y47148

Numer Identyfikacj Pojazdu (VIN): WBAXX110800Y47148

Nie odnaleziono żadnych akcji przywoławczych lub technicznych związanych z podanym numerem VIN.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dzień dobry,

Poproszę o sprawdzenie VINa DY17773. Z góry dziękuję!

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam poproszę o sprawdzenie akcji serwisowych vin d491125

Dziękuje

Brak akcji

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam Wszystkich

Proszę o sprawdzenie VIN WBA3Y51020D657907

Z góry dziękuję

10011970400