Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji
Opublikowano

Witam, bardzo proszę o sprawdzenie

wba5k71060g296587

Czy baza akcji jest ta sama co na ogólnodostępnej stronie www?

Pozdrawiam!

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam, bardzo proszę o sprawdzenie

wba5k71060g296587

Czy baza akcji jest ta sama co na ogólnodostępnej stronie www?

Pozdrawiam!

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Cześć prosba o sprawdzenie:

WBA4P71020K581930

Wielkie dzieki!

Masz akcję na programowanie DDE oraz na czujniki ciśnienia.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest akcja na chłodnicę EGR
Opublikowano

Witam,

Czy kolega @Kruk mogłby sprawdzić WBA3Y12060D981403 ? 2 lata temu miałem wymieniana chłodnice EGR przez ASO w ramach akcji serwisowej i teraz znowu mi mówią, że chłodnica do wymiany ?! Proszę o potwierdzenie i z góry dzięki

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

Czy kolega @Kruk mogłby sprawdzić WBA3Y12060D981403 ? 2 lata temu miałem wymieniana chłodnice EGR przez ASO w ramach akcji serwisowej i teraz znowu mi mówią, że chłodnica do wymiany ?! Proszę o potwierdzenie i z góry dzięki

Tak, jest akcja na chłodnicę EGR

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Cześć,

Prosiłbym o sprawdzenie:

WBAMX11090DY03008

Dzięki

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam. Chcialbym dowiedzieć się czy na moje auto jest jakaś akcja serwisowa ?

WBA5N21010G267444

Dziękuję za pomoc .

Brak akcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo proszę o potwierdzenie/sprawdzenie, że auto wzięło udział w akcji na EGR

WBAHU510705F05670,

dziękuję i pozdrawiam

Tak, wykonano akcję.

Nie wiem na pewno czy to ma związek z EGRem i jego "wymianą" albo wymianą na niesprawny ale wydaje mi się, że takie uszkodzenie to i tak nic przy pożarze jaki mógł nastąpić.

https://zapodaj.net/85743bf94d71a.jpg.html

https://zapodaj.net/7a2a3db097f2d.jpg.html

Opublikowano

Witam.

Mam prośbę czy ktoś mógłby sprawdzić czy moje auto podlega tej akcji serwisowej?

Zostało sprowadzone przy przebiegu 220 tys. ale nie znam jego historii i nie wiem czy ktoś wcześniej interesował się tym tematem...

VIN: WBA3K31080F684507

Z góry dziękuję za pomoc!

Opublikowano

Witam,

Serwis BMW poinformował mnie, że w moim aucie jest do zrobienia nowa akcja serwisowa, która pojawiła się 12 lipca o numerze 100 135 103 00.

Akcja ma dotyczyć sterowników silnika B47 lecz nigdzie nie mogę odnaleźć czego szczegółowo dotyczy, nr nadwozia GR81508.

Wcześniejsze akcje aktualizujacr sterowniki miały inne numery.

Poproszę o możliwie jak najwięcej szczegółów i prośba o informację czy warto tę akcję wykonać, gdyż do tej pory nie mam żadnych problemów z autem.

Pozdrawiam i dziękuję.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam.

Mam prośbę czy ktoś mógłby sprawdzić czy moje auto podlega tej akcji serwisowej?

Zostało sprowadzone przy przebiegu 220 tys. ale nie znam jego historii i nie wiem czy ktoś wcześniej interesował się tym tematem...

VIN: WBA3K31080F684507

Z góry dziękuję za pomoc!

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

Serwis BMW poinformował mnie, że w moim aucie jest do zrobienia nowa akcja serwisowa, która pojawiła się 12 lipca o numerze 100 135 103 00.

Akcja ma dotyczyć sterowników silnika B47 lecz nigdzie nie mogę odnaleźć czego szczegółowo dotyczy, nr nadwozia GR81508.

Poproszę o możliwie jak najwięcej szczegółów i prośba o informację czy warto tę akcję wykonać, gdyż do tej pory nie mam żadnych problemów z autem.

Pozdrawiam i dziękuję.

Jeśli serwis już podjął akcję to ginie z dostępnych więc jej nie widać.

Prawdopodobnie chodzi o programowani DDE

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji
Opublikowano

Echo2 napisał:

Witam,

Pozdrawiam i dziękuję.

Jeśli serwis już podjął akcję to ginie z dostępnych więc jej nie widać.

Prawdopodobnie chodzi o programowani DDE

Serwis nie podjął jeszcze działań, tylko wykonał telefon z zaproszeniem.

Proszę sprawdzać czy szczegóły akcji są widoczne w systemie nr nadwozia GR81508.

Pozdrawiam

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Jeśli zaprosił to przejął. i nie będzie w systemie. W razie niezrealizowania za jakiś czas pojawi się ponownie.

Można poprosić serwis, podeślą PDF-a