Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest akcja na podłączenie dmuchawy.
Opublikowano

Cześć. Ja miałem wymienianą chłodnicę dwa lata temu na akcji serwisowej. Jednak płynu ponownie ubywa. Dzwoniłem do ASO z zapytaniem o część, jednak przy okazji zapytałem co w takiej sytuacji. Ktoś miał się odezwać, ale telefon ponad miesiąc milczy... :shock: Generalnie chyba nie mogę polecić Bawaria Motors Janki. :cry:

Mogę prosić o sprawdzenie DX10274 czy coś tam nie widnieje?

Opublikowano
Cześć. Ja miałem wymienianą chłodnicę dwa lata temu na akcji serwisowej. Jednak płynu ponownie ubywa. Dzwoniłem do ASO z zapytaniem o część, jednak przy okazji zapytałem co w takiej sytuacji. Ktoś miał się odezwać, ale telefon ponad miesiąc milczy... :shock: Generalnie chyba nie mogę polecić Bawaria Motors Janki. :cry:

Mogę prosić o sprawdzenie DX10274 czy coś tam nie widnieje?

Widnieje ze jest akcja jesli zglosisz problem. Moze zmien ASO

Opublikowano
Cześć,

Czy są jakieś akcje do F991967?

Z góry dzięki! :)

Jest akcje informacyjna z chlodnica. Jesli cos sie dzieje z autem np. ubytki plynu to zglos sie do ASO i powinni dzialac.

Opublikowano
WBAVU11090K010221 - Proszę o sprawdzenie akcji. Czy ty się tyczy tylko akcji na EGR?

Masz taka akcje jak ponizej:

"W razie potrzeby sprawdzenie połączenia wtykowego sterownika dmuchawy (część II)"

Opublikowano

Witam. Samochód kupiłem 2 tygodnie temu. Czy mogę prosić i sprawdzenie mojego autka na akcję serwisową?

Win :WBAMX11090DY08371

Dodam, że wywala mi błąd.

MOTOR (!) [silnik]

290900 Air system, air to EGR mass flow plausibility: measured air mass compared to the calculated air mass too high

255B00 Exhaust gas re-lead author, position control: the valve is too far to the positive rule closed/deviation

Czy to będzie powiązane z tymi akcjami na EGR? Auto z 2012r. Silnik N47 2.0d.

Opublikowano

Masz taka akcje

1INFO211056

Czynność serwisowa w przypadku skargi klienta (SACC): Temat „Chłodnica recyrkulacji spalin Nx7”

Opublikowano
Masz taka akcje

1INFO211056

Czynność serwisowa w przypadku skargi klienta (SACC): Temat „Chłodnica recyrkulacji spalin Nx7”

Ale to nic powiązanego z moimi błędami. One dotyczą samego zaworu EGR. Mam rację? A wymiana chłodnicy EGR pewnie w przypadku wycieków.....

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest akcja na chłodnicę EGR
Opublikowano
Mogę i ja prosić o informację o jakiś akcjach serwisowych? VIN: D099969
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest akcja na chłodnicę EGR.
Opublikowano
To i ja poproszę o informację?

F677052.

Pozdrawiam

1INFO211056

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

Czy jest możliwość sprawdzenia? WBAUK51070VM87205

Z góry dziękuję :)

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Siemka, będę wdzięczny za sprawdzenie vinu: P434063 i A907508 :D :D

P434063 jest akcja na przewód + akumulatora

A907508 jest akcja na wtyczkę regulatora dmuchawy