Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy moge prosić o sprawdzenie

WBAFW51020C507059

Z góry dziękuję bardzo

Edytowane przez yaroor
Opublikowano

Dzień dobry,

Bardzo proszę o informację czy w moim autku jest akcja serwisowa WBAPY71060CU12921?

Pozdrawiam.

Opublikowano
Hej!

Mógłbym poprosić o sprawdzenie?

VIN: WBA8C91070K652757

Z góry dziękuje bardzo! :)

Jest akcja na chlodnice.

Właśnie już też mechanik mi kiedyś mówił, że mam akcje, a pisze maile i dzwonię do serwisu i mi mówią ciągle, że nie ma akcji... Macie pomysł, co zrobić żeby się za to w końcu wzięli?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Czy moge prosić o sprawdzenie

WBAFW51020C507059

Z góry dziękuję bardzo

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Hej!

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dzień dobry,

Bardzo proszę o informację czy w moim autku jest akcja serwisowa WBAPY71060CU12921?

Pozdrawiam.

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Hej!

Jest akcja na chlodnice.

Właśnie już też mechanik mi kiedyś mówił, że mam akcje, a pisze maile i dzwonię do serwisu i mi mówią ciągle, że nie ma akcji... Macie pomysł, co zrobić żeby się za to w końcu wzięli?

Bo nie ma akcji przywoławczej, a jedynie poz głoszeniu usterki czyli formalnie nie ma akcji. W razie ubytku płynu lub innych objawów uszkodzenia chłodnicy EGR możesz zgłosić do ASO i sprawdzą to.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Cześć,

czy mogę prosić o sprawdzenie ?

WBA5L11010G323138

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

mogę prosić o podanie aktualnych akcji dla mojego auta:

DY01805

Z góry dziękuję.

pozdrawiam

Marek

Jest akcja na chłodnicę EGR !!

Opublikowano
Witam,

mogę prosić o podanie aktualnych akcji dla mojego auta:

DY01805

Z góry dziękuję.

pozdrawiam

Marek

Jest akcja na chłodnicę EGR !!

Dzięki :D

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Akcji brak

ps. trochę masz już nalatane :)

Opublikowano

Też bym chciał się dowiedzieć czy coś mojej dotycz a to dlatego że:

Więc pojechałem w Szczecinie do BMW Bońkowski miła pani za freee wydrukowała mi całą historię pojazdu od dnia zakupu do momentu kupna przeze mnie i widzę na górze że występują akcje techniczne, ale zobaczyłem toto w domu dopiero po przeanalizowaniu,więc pisze maila do BMW żeby podpytać mówią że nie ma akcji po czym udaję się do znajomego dobrego mechaniora nawet śmiem twierdzić że najlepszego w Szczecinie od BMW P.B który to wchodzi w jakiś dziwny system i mówi mi że mam dostępną akcję techniczną :(

czy możliwym jest że auto było na akcji bo są jakieś wpisy w historii(wymiana zaworu recyrkulacji spalin"przy 127tys km) i nie zostało to wklapane w system BMW czy to sie zdażało juz komuś ?

VIN:WBAXA11O2ODXO7462

proszę o info

dzięki i pozdro

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam, ostatnio ubywa mi płyn chłodniczy a wycieków brak, czy mógłbym prosić o sprawdzenie ?

C887846

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Też bym chciał się dowiedzieć czy coś mojej dotycz a to dlatego że:

Więc pojechałem w Szczecinie do BMW Bońkowski miła pani za freee wydrukowała mi całą historię pojazdu od dnia zakupu do momentu kupna przeze mnie i widzę na górze że występują akcje techniczne, ale zobaczyłem toto w domu dopiero po przeanalizowaniu,więc pisze maila do BMW żeby podpytać mówią że nie ma akcji po czym udaję się do znajomego dobrego mechaniora nawet śmiem twierdzić że najlepszego w Szczecinie od BMW P.B który to wchodzi w jakiś dziwny system i mówi mi że mam dostępną akcję techniczną :(

czy możliwym jest że auto było na akcji bo są jakieś wpisy w historii(wymiana zaworu recyrkulacji spalin"przy 127tys km) i nie zostało to wklapane w system BMW czy to sie zdażało juz komuś ?

VIN:WBAXA11O2ODXO7462

proszę o info

dzięki i pozdro

Brak akcji

Opublikowano

Witam mógłbym prosić o sprawdzenie czy jest jakaś akcja serwisowa dla mojego modelu oprócz wymiany przewodów Wentylatora. Bo podobno było coś z chloniczna spalin.

A888704