Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam

Proszę o sprawdzenie czy jest akcja serwisowa na moje BMW mam problemy z EGR

Vin:WBA3D31050J304353

Dziękuję z góry.

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

Bardzo proszę o sprawdzenie czy w moim samochodzie jest akcja : WBAUD71030PY73078

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Brak akcji

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie odnośnie akcji EGR ,jeśli nie mam przewidzianej takowej akcji przez producenta a mam problemy z tym EGR np ubytek płynu chłodzącego plus błędy czy można w jakoś sposób negocjować o przeprowadzenie tej akcji na moim aucie ?

Czy ktoś coś takiego robił ?

Opublikowano

Hej

Mogę prosić o sprawdzenie akcji serwisowej na maglownicę? O akcji na EGR wiem.

VIN: F999166

Dziękuję,

Jakub

Opublikowano

Panowie prośba o info jak to u Was wygląda z akcjami na EGR? Generalnie dla mojego auta jest takowa przewidziana, ale jak pojechałem na serwis Panowie sprawdzili auto i dostałem info zwrotne, że wszystko działa jak należy, nie ma żadnych ubytków i dlatego auto nie wymaga wymiany chłodnicy EGR. Jak dla mnie to trochę ściema, ale chętnie usłyszałbym od Was czy spotkaliście się z czymś takim, jak to wyglądało w Waszym przypadku?

Bardzo dziękuję za info! Pozdrawiam,

Mateusz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie prośba o info jak to u Was wygląda z akcjami na EGR? Generalnie dla mojego auta jest takowa przewidziana, ale jak pojechałem na serwis Panowie sprawdzili auto i dostałem info zwrotne, że wszystko działa jak należy, nie ma żadnych ubytków i dlatego auto nie wymaga wymiany chłodnicy EGR. Jak dla mnie to trochę ściema, ale chętnie usłyszałbym od Was czy spotkaliście się z czymś takim, jak to wyglądało w Waszym przypadku?

Bardzo dziękuję za info! Pozdrawiam,

Mateusz

Ja miałem sprawdzaną z rok temu chłodniczke EGR, i diagnoza była taka sama jak u Ciebie. Kolego , tylko się cieszyć... :cool2:

Opublikowano
Ja wczoraj zostawiłem w serwisie na oględziny. Po 3 h dostałem telefon, że chłodniczka kwalfikuje się do wymiany. Dziś odbieram.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

Uprzejma prośba o sprawdzenie, czy jest akcja serwisowa dla CR06823 ?

- z góry dziękuję

Jest akcja na instalację elktryczną

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jeszcze jedno pytanie odnośnie akcji EGR ,jeśli nie mam przewidzianej takowej akcji przez producenta a mam problemy z tym EGR np ubytek płynu chłodzącego plus błędy czy można w jakoś sposób negocjować o przeprowadzenie tej akcji na moim aucie ?

Czy ktoś coś takiego robił ?

Tak, śmiało jedź do ASO.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Hej

Mogę prosić o sprawdzenie akcji serwisowej na maglownicę? O akcji na EGR wiem.

VIN: F999166

Dziękuję,

Jakub

Masz pilną akcję na chłodnicę EGR.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Czy mogę prosić o sprawdzenie D698532.

Z góry dziękuję.

Brak akcji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja wczoraj byłem na akcji serwisowej i przeglądzie gwarancyjnym w Kaliszu. Chłodnicę EGR wymienili i płyn hamulcowy po 3 latach. Wszystko bezproblemowo grzecznie uprzejmie .
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
I takie serwisy się chwali :)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam, mogę prosić o sprawdzenie mojego C789574 ?

Brak akcji.

Opublikowano
Witam,

- z góry dziękuję

dziękuję serdecznie za wiadomość :) , teraz mam dzwonić do serwisu i umówić się na wymianę ? czy orientuje się ktoś ile trwa taka wymiana ? u mnie w mieście nie ma serwisu BMW :(

pozdrawiam Kinga

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam. @kruk czy mógłbyś sprawdzić czy moje auto łapie się na jakąkolwiek akcje serwisową?F657173

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam, czy mógłbym prosić o sprawdzenie czy jest jakas akcja na KT70013 .

Dziekuje

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

- z góry dziękuję

dziękuję serdecznie za wiadomość :) , teraz mam dzwonić do serwisu i umówić się na wymianę ? czy orientuje się ktoś ile trwa taka wymiana ? u mnie w mieście nie ma serwisu BMW :(

pozdrawiam Kinga

Umów się nie trwa to długo, dokładnie powiedzą wszystko przy zgłaszaniu.