Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że dedykowane świece do mojego silnika to właśnie takie, ale zwykle nazywały się NGK BKR6EQUP V-Line 30, w żółto czarnym opakowaniu.

Zamówiłem świece NGK o tym właśnie symbolu BKR6EQUP, ale nazywają się Laser Platinum, nie Vline30 i są w srebrnych pudełkach. I jest symbol NGK-R BKR6EQUP

Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tymi swiecami? Pytam bo mogę oddać jakby miało nie chulać jak powinno.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ten sam numer = ta sama świeca.
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

Wiem, że to ten sam numer, tylko że V-line były sprawdzone, a te Laser Platinum czy to nie jakiś wynalazek typu gu..o

Dlatego pytam czy ktoś już to zakładal u siebie?.

Opublikowano

A jak zakładał to co? Świeca to swieca jeśli jest taka jaka ma być to zakładaj.

Ktoś może napisać że auto super zaczęło chodzić i palić mniej i stało się dynamiczne :mrgreen: i tak jest bo każda odpowiednia swieca polepszy w, jakimś stopniu kulturę pracy jeśli wcześnie byle one zużyte.

Opublikowano
Wiem, że to ten sam numer, tylko że V-line były sprawdzone, a te Laser Platinum czy to nie jakiś wynalazek typu gu..o

Dlatego pytam czy ktoś już to zakładal u siebie?.

Ja mam takie założone od blisko roku i szczerze powiedziawszy nie widzę różnicy, wcześniej miałem zwykłe NGK BKR6EK.

Miejmy tylko nadzieję że cena idzie w parze z dłuższą żywotnością świecy :wink:

Potrzebujesz klucza do blokowania wału korbowego M47 / M47N... mam taki! NOWA CENA 120zł!

Amsoil AFL + Archoil AR9200