Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pakiet dla palących..... ;) rzuć fajki ;)

Pozdrawiam

male-bmw-2.png
  • Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pakiet dla palaczy tylko ze względu na dodatkowe gniazdko zapalniczki - to oczywiste, nie pale;)

Szkoda życia, bardzo dobrze, a tak na poważnie przy tak grubym budżecie weź koniecznie hk oraz wydech performance!! Nie pożałujesz a koszt przy tyłu opcjach śmieszny....

Pozdrawiam

male-bmw-2.png
Opublikowano
A jeśli to GC nie lepiej po prostu wziąć pakiet Edition Exclusive i masz skóry w indyvidual w tej tapicerce M Pakowej bazowej auto trochę wygląda na bieda wersje a konfig będzie przecież zacny no chyba że ktoś skór nie lubi.
Opublikowano
A jeśli to GC nie lepiej po prostu wziąć pakiet Edition Exclusive i masz skóry w indyvidual w tej tapicerce M Pakowej bazowej auto trochę wygląda na bieda wersje a konfig będzie przecież zacny no chyba że ktoś skór nie lubi.

Jaka bieda, przecież ta alcantara jest super. Wygląda bdb, u mnie np. wszyscy komplementują wnętrze, mimo, że jest 'zwykłe' m pakowe.

W utrzymaniu też jest bdb, mój synek od urodzenia jeździ tym samochodem i tapicerka wygląda jak nowa- na szczęście nigdy mu się nie ulało podczas podróży... a nie, ulało, ale na samego siebie, więc luz :P

Opublikowano
Gust jest jak "tyłek" - każdy ma swój ;) Alcantara jest fajna ale w GT3 albo zabawce typu Exige. Ta w BMW też jest ładna ale do F22 albo weekendowego auta. Mnie do 3er czy 4er nie przekonuje ale z drugiej strony mówi to człowiek który w F32 ma czerwoną skórę :lol:Co do trwałości pewnie macie racje... ja kiedyś miałem w E36 M3, to tamta była dramatem ale wiele wody w Wiśle upłynęło i ta obecnie używama wydaje się być dużo pożądniejsza.
Opublikowano

Mi jednak bardziej sportowo wygląda i tak też się kojarzy.

Kochani proszę o pomoc przy nawigacji o connected drive. Może mógłby ktoś opisać faktyczną funkcjonalność i to co faktycznie warto kupic? Kupa kasy i nie wiem czy do końca będzie to potrzebne...

Opublikowano
No to głównie chodzi o to żeby właściciel był zadowolony. Co do Navi ja lubię duży wyświetlacz i nawet na znanych trasach lubię ją ustawić żeby wiedzieć ile z grubsza mam do celu. W połączeniu z head up jest rewelacja jak jest już potrzebna. Ale często żeby znaleźć konkretny numer i tak trzeba google maps odpalić. Cenę pominę milczeniem.
Opublikowano
BMW ConnectedDrive Advanced bez plusa wystarczy... tylko domów sobie RTTI, a resztę usług CD i tak można potem sobie aktywować choć tam i tak nie ma nic ciekawego.
Opublikowano
BMW ConnectedDrive Advanced bez plusa wystarczy... tylko domów sobie RTTI, a resztę usług CD i tak można potem sobie aktywować choć tam i tak nie ma nic ciekawego.

Mam podobną opinie. Tak zrobiłem i jestem zadowolony

Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
Opublikowano

A możecie napisać coś więcej o funkcjonalności conecteddrive? Raczej ograniczę się do minimum...

Wciąż zastanawiam się nad kolorem. Szary mineralny mam teraz na e91 i bardzo mi się podoba. Jak w praktyce z białym lub niebieskim lakierem?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Estoril blue z powłoką ceramiczna ( polecam do każdego koloru) wygląda ciekawie , dużo odcieni w zakeznosci od kąta padania światła. Niestety albo dla niektórych stety rzuca się w oczy i zwraca uwagę. Jeżeli auto ma być w bardziej neutralnym kolorze a dalej z charakterkiem polecam barwę indyvidual.... Tylko koszt lakieru wysoki....
male-bmw-2.png
Opublikowano
Mam szary mineralny z ceramiką okleiłem lusterka i dach na piano black i jest super. Zastanawiałem się nad Estoril ale jak napisał kolega za bardzo rzuca się w oczy :shock:
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
Opublikowano
Mam szary mineralny z ceramiką okleiłem lusterka i dach na piano black i jest super. Zastanawiałem się nad Estoril ale jak napisał kolega za bardzo rzuca się w oczy :shock:

masz może zdjęcia?

zastanawia mnie tez kolor biały za różnicę w cenie lakieru miałbym prawie na wydech M-performance....:)) do tego fajnie wyglądają dodatki czarne/karbonowe na białym lakierze, chociaż na szarym i niebieskim tez jest super... heh. pierwszy raz biorę nowe auto - za dużo możliwości!!:)

ps. macie jakieś opisy funkcji connecteddrive? może w instrukcji jest opisane więcej niż na stronie bmw?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam connected drive plus. Uzywam praktycznie pogody, spotify i oczywiście RTTI. Reszta jest ok ale nie musi być - bardziej jako gadzet. NIedługo kończy mi sie internet w aucie ale nie przedłuża bo....użylem to 1 raz :-) i jest ...beznadziejny. RTTI do nawigacji - koniecznośc . Bardzo sie przydaje. Na stonach BMW masz kompletny opis funkcji. WIęcej nic nie ma :-) w tym systemie.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
RTTI działa dobrze tam gdzie jest dużo aut BMW czyli duże miasta w praktyce. Jak wpadłem w jakiś duży korek i tak odpalałem google maps żeby zobaczyć jak to realnie wygląda. Ja bym sobie podarował no chyba że latasz po Wawie lub podobnej zakorkowanej aglomeracji np w Szczecinie zbędne nie ma wielkich korków.
Opublikowano

masz może zdjęcia?

zastanawia mnie tez kolor biały za różnicę w cenie lakieru miałbym prawie na wydech M-performance....:)) do tego fajnie wyglądają dodatki czarne/karbonowe na białym lakierze, chociaż na szarym i niebieskim tez jest super... heh. pierwszy raz biorę nowe auto - za dużo możliwości!!:)

ps. macie jakieś opisy funkcji connecteddrive? może w instrukcji jest opisane więcej niż na stronie bmw?

Mam, podaj mail na priv to podeśle :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wygląda zacnie!!!
male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Latam głównie po W-wce i działa świetnie :-)

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Ja mam białą i bez względu na panującą modę lubię ten kolor na autach. Zabezpieczona ceramiką wygląda fajnie tylko musisz się liczyć z tym że auto myjesz co 2-3 dni maks. Podobnie jest z czarnym zresztą - mamsmolistą czerń na innym BMW i jest piękna ale trudna w utrzymaniu. Nie pamiętam jaki kolor szary mam na 3er - ale jest najłatwiejsza w utrzymaniu.