Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lepiej zwróćcie uwagę pracownikowi, aby nie dotykał waszych wycieraczek, zanim oddacie auto na myjnię

w przeciwnym razie skończycie z porysowaną maską przy wycieraniu auta, jeśli traficie na magika jaki mi się trafił ostatnio

w F30 nie podniesiecie wycieraczek, o ile nie zostaną wcześniej postawione w tryb serwisowy (do pionu)

w standardowym położeniu ramiona rysują o krawędź maski i przy mocniejszym ruchu drą lakier do gołej blachy :?

dizajn może dobry dla aerodynamiki, ale funkcjonalność :duh:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To jakiś wyjątkowy tłuk musi być na myjni, przecież to ramię nie da się podnieść bardziej niż 0,5 cm. Poza tym w bardzo wielu autach tak teraz jest.
Opublikowano

w tym rzecz - wystarczy podnieść odrobinę i rant maski już się rysuje

wystarczy trochę pośpiechu, nieuwagi i taki jest efekt

na szczęście są to niewielkie - może 1 cm rysy o szerokości 1mm

Opublikowano

No to jeszcze nie widzieliście pajączka na szybie przy wymianie wycieraczek :twisted: jak sie puści ramię bez wycieraczki :cry2:

Raz w X1 mi się zapomniało... ale ubezpieczenie szyb pomogło.

Opublikowano
Sam sobie tak w golfie kiedyś porysowałem :) lipne to jest, ale co zrobić. Trzeba uważać i faktycznie tłuk to musiał zrobić.

.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
lepiej zwróćcie uwagę pracownikowi, aby nie dotykał waszych wycieraczek, zanim oddacie auto na myjnię

w przeciwnym razie skończycie z porysowaną maską przy wycieraniu auta, jeśli traficie na magika jaki mi się trafił ostatnio

w F30 nie podniesiecie wycieraczek, o ile nie zostaną wcześniej postawione w tryb serwisowy (do pionu)

w standardowym położeniu ramiona rysują o krawędź maski i przy mocniejszym ruchu drą lakier do gołej blachy :?

dizajn może dobry dla aerodynamiki, ale funkcjonalność :duh:

Trzeba było podnieść wycieraczki tak by pracownik nie musiał ingerować w mechanizm ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk