Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ostatnio szukam Bmw e87 dla mojej żony jako ze nie miałem daleko pojechałem obejzeć auto z ponizszego linka. Biorąc pod uwagę rocznik przebieg i wyposażenie nie spodziewałem się po tej cenie ze auto bedzie idealne ale tak po krótce m pak dokładany czujniki parkowania z przodu i z tyłu nie podpięte lub ich brak, brak map navi sprzedający nie wie czy szyber działa nie sprawdzałem z racji mrozu, brak histori servisowej, jeden kluczyk, egr odłączony , podgrzewanie foteli nie chciało się włączyć zaraz się wyłączało, czujnik skrętu wywalał bład . Silnik chodził równo ładnie przyspieszał po wymianie napinacza, środek ładny choć wydaje mi się ze po vinie powinien być czarny???, nie miezyłem lakieru bo nie spodziewam się ze nie było przygody auto jednak nie dla mnie ogólnie na pierwszy rzut oka wyglądał ładnie ale za dużo mankamentów mimo niskiej ceny które w moim odczuciu dyskwalifikują auto

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-1-m-pakiet-nawigacja-skora-ID6yE5fN.html

Opublikowano

Środek wymieniony, kierownica zmieniona, mpak dokładany, niezły kundel z tej 1er.

Vehicle Information

Type

Value

VIN WBAUD71020PY83603

Prod. Date 2007-06-08

Mileage Check mileage and service history

Type code UD71

Type 118D UL (EUR)

Series E87 (1 Series)

Body Type SH

Steering LHD

Engine N47

Displacement 2.00

Power 105kw / 143hp

Drive HECK

Transmission Manual

Colour BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Upholstery STOFF NETWORKANTHRAZIT (AUAT)

Options

S1CAA Selection of COP relevant vehicles

S1CBA CO2 package

S1CCA Auto start/stop function

S1CDA Brake Energy Regeneration

S249A Multifunction f steering wheel

S2KCA BMW light alloy wheel, V-spoke 141

S321A Exterior parts in vehicle color

S339A Shadow-Line

S428A Warning triangle and first aid kit

S430A Interior/outside mirror with auto dip

S431A Interior mirror with automatic-dip

S441A Smoker package

S473A Armrest front

S481A Sports seat

S4BZA Interior trim finishers Titanium light

S502A Headlight cleaning system

S520A Fog lights

S521A Rain sensor

S522A Xenon Light

S534A Automatic air conditioning

S540A Cruise control

S710A M leather steering wheel

S854A Language version French

S863A Retailer Directory Europe

S881A On-board vehicle literature French

S8S3A Automatic locking when driving off

S8SPA Control unit COP

Standard Equipment

S411A Window lifts,electric,front/rear

S548A Kilometer-calibrated speedometer

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To, że ma podokładane jakieś rzeczy, to akurat nie jest wada. Gorzej z jego stanem technicznym, który go dyskwalifikuje.
Opublikowano

Bo bardzo często ktoś taki m-pakiet dokłada jak poprzedni zderzak czy inny element został

mocno uszkodzony w wyniku jakiegoś zdarzenia, stąd wzmożona czujność jest potrzebna i

uzasadniona

Opublikowano
Taaa,napewno naprawiajacy (a szczegolnie handlarz )zalozy kilku krotnie drozsze m pakietowe zderzaki zamiast podstawowych w kolorze :D dobre sobie

M pakiet wcale nie jest kilkukrotnie drozszy, po zatym 1/10 zalozy ten m pakiet bo wie ze klient patrzy jak auto wyglada z zewnatrz i szybciej auto sprzeda, a w takim wypadku kazdego trzeba pisac jedna miara i byc czujnym.

Opublikowano
To ze m pak dolozony to akurat zaleta Ale warto by było zrobić to porządnie i podpiąć chociażby czujniki parkowania gorzej że zmieniony jest cały środek łącznie z deską jest navi ale nie działa chociaż po vinie chyba jej nie powinno być ponadto nie da się wejść w menu są podgrzewane fotele ale nie działają są czujniki parkowania ale nie działają jest szyberdach dach ale chyba się nie otwiera jest niby niski przebieg ale po wymianie wnętrza i kiery ciężki do zweryfikowania tym bardziej że w Polsce żadnej historii serwisowej nie ma