Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki Panowie za uwagi. 2 litry to nie dla mnie, tak jak wspomniałem. Czytam tylko tutaj o awaryjności X5...I nie wydaje się z tego co czytam, że te egzemplarze mają duże przebiegi. Mercedes w środku trąca myszką, to się zgadza. A tą co oglądałem X6 w Krakowie...właśnie nie miała LEDów i to był jeden z głównych argumentów przeciw. RR Evoqe przyzwyczaiło do fajnego oświetlenia.
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam f15 kupiłem z przebiegiem 150k, poza eksploatacją tj, klocki oleje filtry itd...

spalił mi się led doświetlający zakręt w prawo, przy skręcaniu w prawo w trybie świateł auto wywalało błąd i info na ekranie, dość irytujące.

oryginał tej lampki w aso to koszt ok 2k, zaryzykowałem i kupiłem na ali zamiennik za 300zł, po założeniu działa elegancko, aktualnie mam 230 tyś pewnie za chwilę będę musiał wymienić łożyska z przodu bo trochę je słychać ale poza tym, zero problemów