Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Takie małe pytanko

czy idzie przerobis shadowline na nie-shadowline? :) Bo szczerze nie podoba mi sie taka czern, chcial bym miec chromowane istwy :P Pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)

Pewnie ze sie da. :D Zanim przymierzysz sie do tego typu operacji zerknij na cennik oryginalnych chromowanych moldingow biegnacych wokl szyby. :twisted2:

Wysylka tego typu moldingow jest rowniez bardzo kosztowna ze wzgledu na nietypowy rozmiar produktu. Tego typu moldingow niestety nie mozna zwinac , musza byc wyslane w swojej naturalnej wielkosci. Podniesie to niestety cene jeszcze bardziej.

Edytowane przez LukaszPL
Opublikowano

Przeca ludzie nawet w kosmos polecieli :mrgreen: .

Wszystko sie da, to tylko kwestia oplacalnosci.

Wymiana wszystkich listewek na chromowane na pewno dala by sie zrobic, tylko to sporo roboty i to dokladnej, zeby wszystko pasowalo tak, jak w oryginale.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Nie przerabiaj :) Shadow line jest ładniejsza :) przynajmniej moim skromnym zdaniem hehe ;) Pozdrowionka!

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Hmmm... a kupno na Allegro.pl widzialem folie samoprzylepną w kolorze chromu oczywiscie do plastiku :]

:duh: Sądzisz że to będzie lepiej wyglądało od Twojego shadow? :hand:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano
jak dasz ogłoszenie o zamianie, to na pewno znajdziesz osobę, która z wymianą i pocałowaniem ręki da Ci swoje idealne chromy wzamian za Twoje czarne listewki

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
ja bym wolał shadowline, więc dla mnie nie - chyba, że miałbym chromy, to bym się do Ciebie chętnie udał - czy warto, to już sam musisz ocenić

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
po co zmieniać coś co wypuściła fabryka?? :mad2: Miałbyć shadowline i jest nie zmieniaj go na chromline shadow jest fajniejszy a jeśli podobają Ci sie błyskotki sprzedaj tą Buńke i kup chromline ....
http://img27.imageshack.us/img27/1430/10008058vw.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O ile wiem to tzw "CHROMLINE" to była w standardzie a za ShadowLine trzeba było zapłacić :cool2: A ja tez mam ShadowLine i nigdy bym tego nie zmienił :cool2:

A co do chromu na aucie to wystarczy nakładka na rure wydechową chromowana i ładne felgi :cool2:

Opublikowano
O ile wiem to tzw "CHROMLINE" to była w standardzie a za ShadowLine trzeba było zapłacić :cool2: A ja tez mam ShadowLine i nigdy bym tego nie zmienił :cool2:

A co do chromu na aucie to wystarczy nakładka na rure wydechową chromowana i ładne felgi :cool2:

no i duzy swiecacy grill w chromie to podstawa :)

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

Witam

Ja osobiscie mam shadow i nie bede napewno zmienial na chrom. Ale na jednej listwie tej nad drzwiami w kolo okien mam w jednym miejscu delikatnie obdarty kant tej listwy i wydaje mi sie ze ten chrom jest wlasnie podspodem tak ze jesli bardzo chcesz mozesz pokombinowac zeby ten czarny lakier zciagnac.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hehe jak Ci widac chrom to to nie jest ShadowLine, Shadowline ma czarne listwy i nie ma podspodem zadnego chromu :mrgreen:

Ty chyba masz jakąs podróbke ShadowLine, moze kupiłes auto od kogos kto zamalował listwy i próbował zrobic Shadowline :lol:

Tak jak u mojego kolegi, tyle ze on zdrapał tą czarną farbe :cool2:

Opublikowano
Hehe jak Ci widac chrom to to nie jest ShadowLine, Shadowline ma czarne listwy i nie ma podspodem zadnego chromu :mrgreen:

Ty chyba masz jakąs podróbke ShadowLine, moze kupiłes auto od kogos kto zamalował listwy i próbował zrobic Shadowline :lol:

Tak jak u mojego kolegi, tyle ze on zdrapał tą czarną farbe :cool2:

:duh: pod listwa shadownline jest tzw. chrom przeciez te listwy sa aluminowe i idzie je wypolerowac tak jak chociazby klamki :D

moje modele