Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tapicerką od kierowcy. Odkręciłem wszyskie śruby(tą jedną gdzie jest sterowanie lusterek też) i nie widze śrub z dolnej części. Gdy odchyle tapicerke i popatrze między drzwi a tapiecerkę to widać tam mocowanie do drzewi uchwytu. Nie mogę tam dojść czym kolwiek a nie chce popsuć tapicerkę.

Pomóżcie

Opublikowano
Srub na dole tapicerki nie ma. Są tylko zatrzaski. A to co trzyma na środku to też jest zatrzask tyko inny. Musisz (po zwolnieniu wszystkich zatrzasków) pociągnąc tapicerke do góry i wtedy puści ten środkowy zatrzask
Opublikowano
dokładnie tak ja wyżej napisane.100 % działa nie ciągnij do siebie bo połamiesz ten zatrzask.
BMW 525i od 340 dni---------wcześniej e23, 732i--------- tylko automat!
Opublikowano
Mój sposób na nie połamanie zatrzasków to szpachelek, a na nim szmatka, czy taśma żeby nic nie porysować i co kawałek od dołu pięknie odchodzi tapicerka, a później, tak jak już ktoś mówił, trzeba szarpnąć boczek do góry i gotowe.
http://img410.imageshack.us/img410/9554/m5hire1nt1.gif