Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Posiadam reflektory firmy In.Pro. w BMW E-34, w których są szkła DEPO. Jedno szkło się zbiło (od świateł długich). Jest to szkło firmy DEPO typu clear.

Co mam teraz zrobić. Jeden gość w firmie tuningowej powiedział - kupić nowy komplet. Cwaniaczek. Dla 1 szkła, które jest warte 30 zł mam kupić nowy zestaw za 1300 zł??? Jak ja ni elubię takich cwaniaczków...

Nigdzie nie mogę znaleźć tego na rynku. Zwykłe szkła są dostępne, ale nie clear.

Mieliście taki problem? Może to jakoś skleić, tylko jak?

Opublikowano

myślę że koleś nie cwaniakował próbuj u producenta`(in pro)

niestety tak jest z tuningiem sewis ani nikt inny nie pomoże miałem kiedyś e-30 i w zderzaku zamontowane były ciemne kierunki hella kiedy jednego ktoś mi stłukł można je było nabyć tylko w niemczech .

swoją drogą widziałem takie komplety(nowe) za 800zet sam się zastanawiałem nad kupnem

Opublikowano

wlasnie dlatego swiatelka clear tyle kosztuja bo gdyby sie dalo kupic same klosze to kto by kupil komplet za 100-1300zl?

zostaje ci napsiac do producenta lub szukac uzywanego calego reflektora...

Opublikowano

kup normalne szklo i uderz do ludkow, co przerabiaja reflektory na xenony.

oni zwykla maja jakies kontakty, jesli sami tego nie robia- do klientow ktorzy im poleruja szkla w reflektorach, wiec mysle ze i Tobie pomoga.

spoleruja nowe szklo, wkleisz na silikon, i tyle :-)

Rafi DJYendruh

sharky: srebrne E24 635 CSiA

Citroen XM oraz GMC Savana

GG # 142068

[email protected]

Opublikowano
Mam takie same lampy i taki sam problem :( Tylko ze poszlo szklo od swiatel mijania. W sumie to nie wiem czemu peklo bo w nic nie uderzylem i sladu jakiegos kamienia czy czegos takiego nie bylo...Tak jakby samo z siebie. A u Ciebie jaka byla przyczyna pobicia?? Mysle ze pomysl zeby spolerowac zwykle szklo jest sluszny uwagi.
Opublikowano

Klosze są bardzo piękne na allegro po 29 PLN sztuka - osobiscie kupowałem na krótkie i długie światła gdyż zmieniałem z zółtych na białe.

( lecz chyba nie clear hmm) Pasują idealnie.

http://www.allegro.pl/item104281782_104281782.html

jezeli ci zalezy napisz do nich na meila bo w tej chwili widze nie nie wystawili kloszy ale możliwe ze mają o te które ci chodzi.

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg