Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chciałbym sie dowiediec czy te koła są naprawde dobre czy to jakis bubel, bo z forum nikt prawie nie potwierdził działania tychże kół. Z racji tego że mam do wymiany vanos wydechowy pojechałem do mojego mechanika tylko od BMW i powiedział ze zakładał to koło aisin w e46 kupione w intercarsie i niestety po złożeniu musiał oddac bo nie działało. Kupił używki pewne i dopiero spokój. Także niewiem czy kupować zamiennik nowy za 600zł czy szukać używki co może pochodzi tydzień albo dłużej.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Z tego co wiem to te Vanosy to to samo co byś w ASO kupił. Mam obydwa te koła w domu i ewidentnie widać zeszlifowane logo BMW i nr części.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Vanosy wymienione i działają jak należy 2 lata gwarancji na nie są więc myślę że lepiej to kupić jak używany gdzie w moim przypadku kupiłem najpierw używkę i okazała się w gorszym stanie jak moje koło :P
Opublikowano

Tez zamowilem vanos wydechowy z gwarancja, tylko bede to sam wymienial i tak naprawde po gwarancji bo trza mieć formularz od mechanika ble ble... Nie moge zniesc tego klepania silnika. Odrazu wymienie olej i zobaczymy.

Jestem w trakcie wymiany vanosa wydechowego i czy przy dokrecaniu jest sila 20Nm i 2 razy 90 stopni? Bo przy drugim razie 90stopi nie chialo ruszyć. Jeszce jedno odkrecałem tylko wydechowy ale tylko blokada walka sacego nie chce wejs w blokade rorzadu. Czy przy wlasciwym ustaweniem trzeba oby dwa kola rozkrecac aby ustawic lancuch?

• 1 rok później...
  • 5 lat później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Aisin.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.