Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Podobnie było w benzynie F10, było na początku produkcji 528i R6 3.0 wolnossące a potem 528i to już było R4 turbo 2.0 L.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Foty faktycznie ładne, przyznaje :)

@gorlik

niby tak, ale w spodniach czy butach nie tarzam się w łajnie, jednak większość ludzi woli wyglądać czysto i schludnie. F11 to nie ciągnik rolniczy.

również dbam nawet rąk kremem nie smaruje :wink: , ale podałem Ci przykład to co na co dzień widzę a F01, F10/11 stały się już normalnymi autami do jazdy, trzaskania drzwiami, mytymi na szczotach i nikt właścicielom takiego traktowania auta zabronić nie może

Opublikowano

Moja E klasa oraz X1 NIGDY szczot nie widziały.

Co więcej, E tylko Car SPA, a X1 prawie tylko. :)

Więc to kwestia podejścia.

Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

Opublikowano
Ja cos Wam powiem, moja kiera tez nie wyglada najlepiej. Dlatego, ze zazwyczaj łapy mam z kremu albo z talku rękawiczek. Jak to auto po dentyście, to ja rozumiem dlaczego moze tak wygladac, bo u mnie bedzie tak samo :( Niestety ręce musze non stop kremem smarować, a talk wżera sie w skore tak, ze nie domyje tego po jednym razie, zostaje taki film ktory potem wcieram w kierownice....
Opublikowano
UFFFF!!! :mrgreen:

Opublikowano

Dzieki.

Wolalbym Twoje 50i :)

Opublikowano

Taka była, co zrobić?

Pasowało wszystko, poza silnikiem (4cyl), który i tak jakiś tragiczny nie jest.

Opublikowano

Super furka :cool2:

Z tym silnikiem to faktycznie :mrgreen: Ale tak na prawdę ten silnik daje nawet fajne osiągi, nie tak duże spalanie i jest w miarę dynamiczny.

Opublikowano

Jak na razie, to pali b.duzo, bo ok. 13/100 w mieście, na krótkich dystansach.

Dzisiaj odpaliłem sobie V6 i to jednak jest przepaść - no cóż, zlamalem swoje własne obietnice, to teraz mam.

Opublikowano
E350 cdi - jest w podpisie ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja cos Wam powiem, moja kiera tez nie wyglada najlepiej. Dlatego, ze zazwyczaj łapy mam z kremu albo z talku rękawiczek. Jak to auto po dentyście, to ja rozumiem dlaczego moze tak wygladac, bo u mnie bedzie tak samo :( Niestety ręce musze non stop kremem smarować, a talk wżera sie w skore tak, ze nie domyje tego po jednym razie, zostaje taki film ktory potem wcieram w kierownice....

nie ma się nad czy rozczulać kierownica to nie auto i zawsze można wymienić, moje podejscie jest chore bo to tylko auto i powinno się go używać a nie się nad nim modlić :wink:

Opublikowano
Co wiecej, mnie sie chyba bardziej podoba taka swiecaca niz mat. :lol:

Opublikowano
Jak na razie, to pali b.duzo, bo ok. 13/100 w mieście, na krótkich dystansach.

Trochę dużo bo mi tyle pali benzyna a nie żałuję go w mieście :lol:

Opublikowano
Gdyby nie bylo "troche duzo", to bym nie wspominal :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
napisz jak wrażenia po miesiącu jazdy , silnik elastycznosc spalanie . W pt odbieram swoja i przyda mi sie jakaś opinia :) btw widzę GSP , sopot czy leasing ? U mnie namalują GA ... :) czy fele które masz dostałeś razem z autem czy to jakieś przejściówki/zimówki ? Mam te same i uważam , że to najgorszy wypust BMW , postaram się coś poszukać z M np 351 .
Będziesz Miał Wszystko
Opublikowano

Dwa tygodnie nie widzialem auta, bo jestem zagranica ;)

Ciezko mi wiec cos napisac - spalanie lekko duze na krotkich trasach, elastycznosc do przyjecia, ale mam wrazenie, ze (jakby) X1 20d sie lepiej zbiera.

Sopot.

Felgi kupilem fabrycznie nowe z zimowymi oponami.

I chyba takie zostana rowniez na lato ( :cry2: ).

Z samochodem dostalem 350M - 3 pekniete, w tym jedna spawana w 3 miejscach - czyli potwierdzily sie zamieszczane tutaj opinie.

351M sa rewelacja - ale ja chwilowo mam wazniejsze wydatki, wiec j.w. :(

Pozdro.

Opublikowano
Dwa tygodnie nie widzialem auta, bo jestem zagranica ;)

Ciezko mi wiec cos napisac - spalanie lekko duze na krotkich trasach, elastycznosc do przyjecia, ale mam wrazenie, ze (jakby) X1 20d sie lepiej zbiera.

Sopot.

Felgi kupilem fabrycznie nowe z zimowymi oponami.

I chyba takie zostana rowniez na lato ( :cry2: ).

Z samochodem dostalem 350M - 3 pekniete, w tym jedna spawana w 3 miejscach - czyli potwierdzily sie zamieszczane tutaj opinie.

351M sa rewelacja - ale ja chwilowo mam wazniejsze wydatki, wiec j.w. :(

Pozdro.

350M też są spoko mam je akurat teraz ubrane na E90 . Jednak na f10 chciałbym coś zmienić te mi się już opatrzyły ;) co do felg kupiłeś nojki ? Wydatek pewnie spory , trzeba było mówić odsprzedałbym Ci swoje za bezcen ;) wydatki wydatkami wiem jak jest w życiu ale jak Cię zobaczę na mieście na pewno pochawlę biały alpinweiss i auto ale na felgi będę namawiał inne ... może zacznij kupować ... pojedynczo ;)

Będziesz Miał Wszystko