Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedyś zakładałem temat odnośnie dużego spalania i tego że strasznie czuć benzynę z wydechu próbowałem już wszystkiego czego pisaliście przepływomierz ok sondy ok na inpie wszystko ok dzisiaj rozebrałem wszystko do kolektora dolotowego po odkręceniu przepustnicy poniuchałem kolektor i strasznie z niego czuć benzynę prawie że jak z baku co to może być. Odnośnie odmy czytałem kiedyś na forum żeby odpiąć przewód od miejsca gdzie wchodzi do pokrywy zaworów i dmuchnąć w niego jak da się dmuchnąć jest ok jak zatkany to lipa więc dmuchnąłem swobodnie w niego i ok ale strasznie w tej odmie bulgocze" tak jak by kipiało coś takiego także nie wiem czy ok czy nie?

Za wszystkie podpowiedzi wielkie dzięki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co pokazał komputer? Jakie błędy? Inaczej to można się bawić w zgaduj zgadulę do nieskończoności.
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Witam sorki że tak długo nie odpisywałem ale czekałem na wymianę tego regulatora ciśnienia paliwa więc kupiłem nowy Boscha koszt to 102zł. i w sumie nic się nie zmieniło... Odnośnie kompa to jedyne co wykazało to to http://zapodaj.net/308e7be831dfd.jpg.html engine load i ta wartość poniżej jest zła ale czytałem żeby w m52 tym się nie przejmować bo w każdej tak jest. A teraz pytanie z innej beczki ale w sumie na temat czy sonda lambda z e39 z 2002r. silnik m52b25 podejdzie do mojej e36 z 1996r. m52b20, żeby sprawdzić czy jest dobra?
  • 2 tygodnie później...