Skocz do zawartości

Ceny e30 m3 w niemczech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

fajne autk , mocny silniczek ale ceny to dla mnie absurd , bylem zainteresowany kupnem ale podziekowalem , ceny na poziomie 8000-15000 to sporo , za taka kase mamy e36 M3 ktore w wielu aspektch jest lepse od e30 M3

autk fajne ale ma swoje lata , pozatym silniczek nie jest wcale taki mocny 195km to nie wiele wiecej niz w 325i ktore mozna kupic w znosnym stanie za 1000-2000 euro

wie ktos moze dlaczego tak jest??

Opublikowano
bo to jest M3. auto kultowe ktorym e36 M3 nigdy nie bedzie...
Opublikowano
Wie ktos moze dlaczego tak jest??

Chlopie, ja sie za duzo na rzeczy nie znam ale...

E30 M3 to klasyka - klasa sama dla siebie i nie bez powodu te autka maja taaaakie ceny, niestety :mad2: .

Zadaj to pytanie w dziale "Klasyczne E30" a zostaniesz zarzucony odpowiedziami i wtedy zrozumiesz "...dlaczego tak jest??".

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
e30 m3 :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: to jest prawdziwe auto :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano

kornelio : naprawde zadbane E36 M3 tez ma swoja cene i miec bedzie .. i tez bedzie (jest) autem kultowym .. pod warunkiem ze jest w orginale ..

co do E30 .. ceny tych samochodow beda juz tylko rosly ...

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
dokladnie samochod najpierw traci na wartosci pozniej juz tylko wzrasta i zawsze E30 M3 bedzie drozsza od M3 e36 bo jest E30 mniej i jest starszym autem i o wiele lepszym (jak dla mnie) no i M3 e30 jest pierwsa 3 w wresji M :D to od niej sie wsyztsko zaczeło :8)
moje modele
Opublikowano
  • Autor
no autko bardzo mi sie podoba tak samo jak wam , autko ma charakter i jest duzo ladniejsze od e36 , szkoda ze taka cena...
Opublikowano
kiloff oczywiscie ze e36 m3 tez ma swoja cene ale do statusu "ikony" i kultowosci e30 m3 jej bardzo daleko i nigdy takiego miec nie bedzie...
Opublikowano
Tak jest M3 E36 nigdy ale to NIGDY nie bedzie autem, kultowym i poszukiwanym przez masy milosnikow BMW. BMW E30 M3 to jedyne w swoim rodzaju poprostu C U D O te poszerzenia na przednich i tylnych blotnikach to cos niepowtarzalnego. A ceny sa niestety takie jakie sa i beda coraz wieksze. No i glownie dlatego E30 M3 jest tak poszukiwane gdyz jest tam idealne rozlozenie masy 50/50 :mrgreen:

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano

no i to ze to prawdziwe homologowane do wyscigow bmw :)

Poszukaj w Polsce - za egzemplarz w znosnym stanie zaplacisz 25-30 tys.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
no i to ze to prawdziwe homologowane do wyscigow bmw :)

Poszukaj w Polsce - za egzemplarz w znosnym stanie zaplacisz 25-30 tys.

W Polsce oryginalny i zdrowy mpower e30 jest na pewno jeden w Warszawie, może sie jeszcze znajdzie gora jeden, ale watpie.

Znosny stan w wypadku m3 e30 to stan wymagajacy b.duzych nakladow finansowych. To auto o ktorym pisze bylo w niezlym stanie a wlasciciel wlozyl w nie ok 40kpln...

Sensowne e30 m3 zaczynaja sie od 12tE na Zachodzie, czyli z oplatami bedzie to ok 50-60tpln, pozdrawiam.

Opublikowano
witam

fajne autk , mocny silniczek ale ceny to dla mnie absurd , bylem zainteresowany kupnem ale podziekowalem , ceny na poziomie 8000-15000 to sporo , za taka kase mamy e36 M3 ktore w wielu aspektch jest lepse od e30 M3

autk fajne ale ma swoje lata , pozatym silniczek nie jest wcale taki mocny 195km to nie wiele wiecej niz w 325i ktore mozna kupic w znosnym stanie za 1000-2000 euro

Drag bez obrazy, ale zupełnie pomyliłeś samochody M3e30 (auto absolutnie niepowtarzalne, utytułowane i chyba najważniejsze bardzo trudne do podrobienia) 325 e30 i M3 e36...

szkoda, że wszyscy tak nie myślą jak Ty, bo już dawno jeździłbym takim

24KM mocniejszym autem niż moje 325...

takie OT, ale szkoda, że M-Powery po serii e30 tak mało odróżniają się od wersji "cywilnych"...

pzdr

Opublikowano

hmm ciekawa propozycja ale nie dla mnie :8)

jak juz to tylko orgnalna M3 w mozliwie najlepszym stanie :D

moje modele
Opublikowano
naturalnie nie chce jej kupic, jestem tylko ciekawy opinii :wink:
Opublikowano
Zastawiłbym chate za e30 M3 ale prawdopodobnie musiałbym potem w nim spac :D
Opublikowano
witam

chodzi o 8000-15000tys euro??????????? CHYBA :duh:

U mnie w HOLANDII bylem kiedys na zlocie BMKowiczow i byly do sprzedania dwie,orginalne M3(e30) jedna kosztowala 10tys ,a druga prawie 12tys EURO. :mad2:

BOZE CO ZA KOSMICZNE CENY.