Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

fajne autk , mocny silniczek ale ceny to dla mnie absurd , bylem zainteresowany kupnem ale podziekowalem , ceny na poziomie 8000-15000 to sporo , za taka kase mamy e36 M3 ktore w wielu aspektch jest lepse od e30 M3

autk fajne ale ma swoje lata , pozatym silniczek nie jest wcale taki mocny 195km to nie wiele wiecej niz w 325i ktore mozna kupic w znosnym stanie za 1000-2000 euro

wie ktos moze dlaczego tak jest??

Opublikowano
Wie ktos moze dlaczego tak jest??

Chlopie, ja sie za duzo na rzeczy nie znam ale...

E30 M3 to klasyka - klasa sama dla siebie i nie bez powodu te autka maja taaaakie ceny, niestety :mad2: .

Zadaj to pytanie w dziale "Klasyczne E30" a zostaniesz zarzucony odpowiedziami i wtedy zrozumiesz "...dlaczego tak jest??".

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

kornelio : naprawde zadbane E36 M3 tez ma swoja cene i miec bedzie .. i tez bedzie (jest) autem kultowym .. pod warunkiem ze jest w orginale ..

co do E30 .. ceny tych samochodow beda juz tylko rosly ...

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
dokladnie samochod najpierw traci na wartosci pozniej juz tylko wzrasta i zawsze E30 M3 bedzie drozsza od M3 e36 bo jest E30 mniej i jest starszym autem i o wiele lepszym (jak dla mnie) no i M3 e30 jest pierwsa 3 w wresji M :D to od niej sie wsyztsko zaczeło :8)
moje modele
Opublikowano
no autko bardzo mi sie podoba tak samo jak wam , autko ma charakter i jest duzo ladniejsze od e36 , szkoda ze taka cena...
Opublikowano
kiloff oczywiscie ze e36 m3 tez ma swoja cene ale do statusu "ikony" i kultowosci e30 m3 jej bardzo daleko i nigdy takiego miec nie bedzie...
Opublikowano
Tak jest M3 E36 nigdy ale to NIGDY nie bedzie autem, kultowym i poszukiwanym przez masy milosnikow BMW. BMW E30 M3 to jedyne w swoim rodzaju poprostu C U D O te poszerzenia na przednich i tylnych blotnikach to cos niepowtarzalnego. A ceny sa niestety takie jakie sa i beda coraz wieksze. No i glownie dlatego E30 M3 jest tak poszukiwane gdyz jest tam idealne rozlozenie masy 50/50 :mrgreen:

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano

no i to ze to prawdziwe homologowane do wyscigow bmw :)

Poszukaj w Polsce - za egzemplarz w znosnym stanie zaplacisz 25-30 tys.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
no i to ze to prawdziwe homologowane do wyscigow bmw :)

Poszukaj w Polsce - za egzemplarz w znosnym stanie zaplacisz 25-30 tys.

W Polsce oryginalny i zdrowy mpower e30 jest na pewno jeden w Warszawie, może sie jeszcze znajdzie gora jeden, ale watpie.

Znosny stan w wypadku m3 e30 to stan wymagajacy b.duzych nakladow finansowych. To auto o ktorym pisze bylo w niezlym stanie a wlasciciel wlozyl w nie ok 40kpln...

Sensowne e30 m3 zaczynaja sie od 12tE na Zachodzie, czyli z oplatami bedzie to ok 50-60tpln, pozdrawiam.

Opublikowano
witam

fajne autk , mocny silniczek ale ceny to dla mnie absurd , bylem zainteresowany kupnem ale podziekowalem , ceny na poziomie 8000-15000 to sporo , za taka kase mamy e36 M3 ktore w wielu aspektch jest lepse od e30 M3

autk fajne ale ma swoje lata , pozatym silniczek nie jest wcale taki mocny 195km to nie wiele wiecej niz w 325i ktore mozna kupic w znosnym stanie za 1000-2000 euro

Drag bez obrazy, ale zupełnie pomyliłeś samochody M3e30 (auto absolutnie niepowtarzalne, utytułowane i chyba najważniejsze bardzo trudne do podrobienia) 325 e30 i M3 e36...

szkoda, że wszyscy tak nie myślą jak Ty, bo już dawno jeździłbym takim

24KM mocniejszym autem niż moje 325...

takie OT, ale szkoda, że M-Powery po serii e30 tak mało odróżniają się od wersji "cywilnych"...

pzdr

Opublikowano
naturalnie nie chce jej kupic, jestem tylko ciekawy opinii :wink:
Opublikowano
witam

chodzi o 8000-15000tys euro??????????? CHYBA :duh:

U mnie w HOLANDII bylem kiedys na zlocie BMKowiczow i byly do sprzedania dwie,orginalne M3(e30) jedna kosztowala 10tys ,a druga prawie 12tys EURO. :mad2:

BOZE CO ZA KOSMICZNE CENY.