Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie BMW 520 rok 88 przebieg 150tyś z Niemiec, stan bdb, opłaciłem, wsadziłem gaz BRC, wymieniłem rozrząd, amory, pompe wodyitp i wyszło mnie to wszystko 11500 !!! Czasem nachodzi mnie myśl o sprzedaży i zastanawiam sie ile mógłbym dostać za nią, patrze na allegro a tam 6000-7000. Czy te auta są dobite jakieś czy po prostu takie są już ceny?

Jak mysłicie ile mógłbym dostać za moje BMW?

Opublikowano

są dwie odpowiedzi na Twoje pytanie:

1) tyle, ile je cenisz -czyli wartość "dla Ciebie"

2) tyle, ile dają Ci ludzie....

ze skrajności w skrajność.... załamać się tylko... :mad2:

:wink: :wink: :mrgreen: :wink: :wink:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano

po pierwsze masz najgorszy silnik czyli m20b20 nie wliczajac 1.8 w e34

po drugie masz najstasze e34

nie ma sie czego spodziewac..

8-9 tys to max i zalezy jaki stan..jak np. maxymalna igla to moze i wezmiesz ta gorna polke ale bedzie ciezko.trzeba bylo najpierw polatac po forum i poczytac o tych 520...moze jakis stary kapeluszowiec sie skusi,nawet z tego forum :lol:

Opublikowano

Nie martw sie. Jeśli twoja besia to naprawdę igła i z pożądnym wyposażeniem i jeśli w takim stanie utrzymasz ją przez jakieś 7-10 lat to jej wartość będzie rosła.

Troszkę duże wymagania ale wszystko jest możliwe :lol: .

E39 TOURING - i nic mi więcej nie potrzeba (narazie :-)
Opublikowano
Nie martw sie. Jeśli twoja besia to naprawdę igła i z pożądnym wyposażeniem i jeśli w takim stanie utrzymasz ją przez jakieś 7-10 lat to jej wartość będzie rosła.

Troszkę duże wymagania ale wszystko jest możliwe :lol: .

Niestety wg mnie bardzo sie mylisz. Po pierwsze E34 to juz nie jest tak solidna konstrukcja jak starsze BMW - e22,e12 e28. Tam juz wiecej elektroniki itp.

Poza tym trzeba tez rzucic okiem na drogi ... E34 jezdzi multum, natrzepali tych samochodow wiele ( nie chce mi sie sprawdzac danych ) i niestety ceny tych aut beda pooki co tylko spadac :(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No faktycznie, trochę nie pomyślałeś kupując M20B20, ale cóż... jeżeli masz ją w bardzo dobrym stanie, to olewaj ceny giełdowe i zajeździj ją do końca - nie sprzedawaj, bo za te pieniądze nie kupisz niczego w tej klasie...
Kai