Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jutro będzie o 11.30 a potem to można sprawdzić w telegazecie albo necie. Szczególnie dobra jest końcówka programu:P :duh: haha
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano

jak ktos nie byl na zlocie to se moze gadac..lamusy staly i patrzyly na upalanie.inni podziwiali nie ktore ladnie utrzymane egzemplarze..

poza tym i tak widac ze cwaniaczki wycieli tylko to co chcieli bo widzialem np. palenie ala drifft czyli raczej latanie po okregu a nie utylizacja opon :8)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak możecie, to nagrywajcie te programy na kompa, bo nie każdy ma TVN Turbo :mad2:
Kai
Opublikowano

Widziałem ten program :duh: :doh:

To już nie jest wyjątek, to reguła że tvn ma jakiś kompleks na punkcie marki BMW :wink: Jeszcze te powabne komentarze "Kierowcy BMW są mistrzami w paleniu gumy"

Cholera ja mam problem bo nie umiem :wink:

Fajny był gość w gustownych spodniach :twisted2: który skakał po bagażniku swojego E30, które notabene było już na spiłowanych felgach :duh:

Ale cóż, ja ich tam rozumiem :mrgreen: Prowadzą biznes i wizerunek stacji, opinia o niej jest dla nich bardzo ważna, szkoda tylko że krzywdzą wszystkich użytkowników marki BMW.

Łukasz

E30 316 BAUR TC (w renowacji)

Opublikowano

Gościu skakał po starym rekinie, ogólnie nie ma sie czym podniecać, tam byly stare tzw czteroślady, i generalnie mi sie wydaje że wyszło nawet ok. W tym odcunku "Czas t." chyba są jakieś nowsze bmki.

A swoją drogą to wina tych debilnych kierowców bmw którzy dla spalenia gumy rozwalają zderzaki , progi itd..

Opublikowano

A swoją drogą to wina tych debilnych kierowców bmw którzy dla spalenia gumy rozwalają zderzaki , progi itd..

W błysku fleszy i w obiektywach kamer ... może nawet coś więcej by zrobili :twisted:

Opublikowano

wina to byla tych debilnych burakow ktorzy to krecili bo sam nie jestem za paleniem gumy a raczej za driftem wiec pokazali tylko to co najgorsze. lataly tez umiejetnie niektore beemki ladnymi bokami po tak malym placyku i bardzo malo z tego bylo dymu a za to jakie widowisko. poza tym plac do palenia niby gumy to tylko 1/20 tego co tam sie dzialo bo byly tez konkurencje w slalomie, na czas itd itd no i mozna bylo sobie poogladac grube setki autek mojej ulubionej marki ktore tylko staly i nie palily gumy jak to wiekszosc z was uwaza ze na takim zlocie to tylko sie przyjezdza zeby upalac :duh: :duh: :duh:

a TVN niech sobie gadaja a ja ich i tak mam gleboko w moich czterech literach :mrgreen:

Opublikowano

Witam

Troszke dziwie sie kolegom,ze tak najezdzacie na ten zlot...

Atmosfera byla naprawde swietna a utylizacja opon byla tylko dodatkiem do calej imprezy....Dla mnie osobiscie liczylo sie to ,ze znalazlem sie wsrod tylu innych pasjonatow tej marki i moglem podziwiac taka liczbe przepieknych autek!

To co wyemitowala TVN nie widzialem akurat ale podejrzewam ze faktycznie ograniczyli sie tylko do puszczenia kilku krotkich zajawek jakis bzdurnych komentarzy...

Nie ma co sie tym sugerowac i wysuwac pochopnych wnioskow.

Pozdrawiam

2FST4U
Opublikowano
darecki, tak wlasnie bylo . ty byles, ja bylem i widze ze na tym samym skupilismy nasza uwage. a kapeluszowcy na tym foru moga sobie pisac do bolu :duh: najlepiej pisac o czyms na czym sie nie bylo ..ba ..przewaznie nie widzialo a jak juz wielka telewizja tvn pokazala to dopiero szum wielki :lol:
Opublikowano
ehehehe , post od początki był na żarty, jak ktoś nie zaczaił to powodzenia i kondolencje :mrgreen:
Opublikowano

Witam

Post moze i byl na zarty ale wypowiedzi co niektorych forumowiczow ,ze ten zlot to wiocha czy kicha juz nie byly zartobliwe... :nienie:

Pozdrawiam

2FST4U
Opublikowano
ja powiem tylko tyle ze jak widzialem jak zarzynają tę e23 to mi żal d.. ścisnął..jak tak można katować... moje marzenie z liceum :roll: a ci kolesie w spodenkach w paski to kozaki byli :wink: :lol: czy tam taki jeden byl nie pamietam :mrgreen:
http://img412.imageshack.us/img412/7442/niskamala0udjt7.jpg
Opublikowano
ja też zapiszczałem ze 2 razy i też niechcacy, to w pierwszy tydzien jak mialem auto to jeszcze niewprawny bylem :D, co do czas tuningu, coż, widać caly polski drifting to praktycznie bmw...