Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wystarczy tylko kupić te maskownice aby zamontować aby móc zamontować te głośniki?

No i prawdopodobnie trzeba kable ciagnac dlatego wlasnie nie chce mi sie w to bawic

Opublikowano

Masz czarną tapicerke pre lci?

Jeszcze nie robiłem u siebie, ale poza glosnikami i kabelkiem potrzeba jeszcze 2 maskownice i przerobić boczek

Opublikowano
Szkoda , że nie masz "banana" , chętnie bym kupił te boczki. Dużo i jakie to przeróbki tapicerki tylnych drzwi? Muszę ogarnąć te drzwi bo jak full to full Logic 7 he he . Wystarczy tylko kupić te maskownice? Długo czekałeś w ASO za maskownicami?
Opublikowano

Maskownice zamowilem...hmmm z 2mce temu....

Jeszcze ich nie odebrałem :(

Myślę, że nie będzie dużo roboty, wyciąć otwór w tapicerce i zamontować maskownice....

Opublikowano
Faktycznie trochę zabawy, ale wszystko jest do ogarnięcia. Masz może do sprzedania ten plastik co trzyma głośnik (ten co jest na zdjęciu)?
  • 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam

Przyszedł czas i u mnie doposaźyć Logic7 i mam pytanko czy ma ktoś instrukcje doposaźenia EBA w e60 ?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich czytających!

Chciałbym doposażyć moje e E61 w system Hi-Fi lub DSP. Czy mogę prosić o schematy podłączenia wzmacniaczy i głośników. Robiłem to kiedyś w E39 i efekt był niezły. Pozdrawiam i z góry dziękuję!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pierwszej stronie tego postu jest opis wszystkich pinów .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"