Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

E30 3.0i i 850 kg wagi? Mało coś ... Full wybebeszona :?: ale to i tak tyle nie wyjdzie.. .

Dziwię się ponieważ miałem e30 3.5i a to są bardzo podobne silniki i dość ciężkie. Jak swoją ważyłem to wychodziło 1100 kg.

"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
Nie wiem miał trochę laminatu, ja tylko słyszałem o takiej wadze?! :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano

No tak się zdziwiłem ponieważ te silniki m30 są dość ciężkie, a seria już waży ponad tonę.

Nie zmienia to faktu, że taka e30 nawet przy 1100 kg zbiera się przyjemnie więc jedyneczka również ładnie zawija :D

"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano

lts77 a czy ja Cie dziś nie wyprzedzałem może w sosnowu w okolicach salonu mercedesa?

Jedyneczka świetna, przeróbki również takie jakie bym chciał zastosować u siebie.

Jak wrażenia z jazdy automatem w jedynce tym bardziej takiej szybszej :)

Opublikowano
lts77 sam modzisz czy masz jakiś warsztat który ci pomaga? Tez jestem z Częstochowy i tez chciałem coś pogrzebać przy swojej 1 tylko nie mam jakiegoś faworyta, możne coś polecisz? :D
Opublikowano
lts77 a czy ja Cie dziś nie wyprzedzałem może w sosnowu w okolicach salonu mercedesa?

Jedyneczka świetna, przeróbki również takie jakie bym chciał zastosować u siebie.

Jak wrażenia z jazdy automatem w jedynce tym bardziej takiej szybszej :)

Raczej to nie byłem ja , wczoraj byłem w Warszawie i wróciłem około 21szej . Automat sprawuje się super :cool2: ,

Ps. Zastanawiam się teraz czasami dlaczego kupiłem 335i w manualu :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
lts77 sam modzisz czy masz jakiś warsztat który ci pomaga? Tez jestem z Częstochowy i tez chciałem coś pogrzebać przy swojej 1 tylko nie mam jakiegoś faworyta, możne coś polecisz? :D

Przemyślenia i plany modyfikacji są moje , wykonanie u mojego baaardzo dobrego kumpla ( ma warsztat mechaniki pojazdowej , blacharstwo i lakiernictwo tak że ze spawaniem też nie mam problemu) jak coś to pisz na pw , możemy się spotkać i ustalić co chcesz zrobić w swojej 1er :cool2:

Opublikowano
Its77 to może ustalimy spotkanie w Łodzi ?? ;)

http://imageshack.us/a/img809/1850/f526.jpg

e46 coupe "soft german" works i progress

Opublikowano
Kiedy będzie ponowne strojenie 1er?

Nie mogę się zebrać , ale w tym tygodniu będzie więcej czasu to powinienem to załatwić :D sam jestem ciekaw co wyjdzie :?:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jak tam, bo ciekawość już mnie zżera? :P

Jeszcze nie robiłem remapu nie mam kiedy , trochę zawirowań w firmie cały czas praca :D

Ps.Dziś zakupiłem GTB2260V , co by nie wyszło na hybrydzie mitsu to i tak na gtb musi być 300KM - taki jest plan na ten rok , bo w przyszłym to już będzie naprawdę grubo :D :?:

http://s5.ifotos.pl/img/111178178_wwrqarx.jpg

http://s5.ifotos.pl/img/111954818_wwrqaxh.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
BMW 120d vs Saxo KJS 160KM i 880kg vs BMW e60 535d vs e30 3.0i 850kg

https://drive.google.com/folderview?id=0B7kenOqE9J1cZFdlNUd4c3R4ZUE

z e30 była walka 1 porażka(na manualu przy gazie do dechy załączył kik down i zbił bieg "masakra") i 1 wygrana film z wygranej będzie niedługo :D

zbiło bieg z 2 na 1 a jak chciałem zmienić bieg na 2 to wbiło 3 i po zawodach... czekam na filmik, w którym poszło dobrze z biegami. Z 535d bardzo słaby start, musiałem ostro gonić :D

P.S. Witam, jestem synem Sławka i właścicielem jedyneczki :)

Opublikowano (edytowane)

Jest w końcu filmik z pojedynku z e30 ( tutaj e30 3.5 benzyna była bez szans :D )

Edytowane przez lts77