Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
poszukuję książecxzki dotyczącej BMW E34 Touring(dla brata:P) może być w jeżyku angielskim ale najlepiej w polskim czy taką gdzieś można ściągnąć a może jakies namiary na wersje Pl również do kupienia??. Dzieki z góry narQ :D
Opublikowano
poszukaj w aso - admin twierdzi ze tam mozna kupic. Jezeli tam pojedziesz to napisz jaki jest rezultat - w sensie czy da sie to kupic czy nie bo sam chcialbym ta ksiazeczke a nie wiem czy jest sens sie wyprawiac...
  • Moderatorzy
Opublikowano
poszukaj w aso - admin twierdzi ze tam mozna kupic.

Proszę nie wkładać w moje usta czegoś czego nigdy nie mówiłem. :!: :wink:

A ASO można kupić instrukcję obsługi po polsku do różnych modeli (w tym np do E34) a NIE książkę typu "Sam naprawiam"...

Pozdrawiam

Admin

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dokładnie , byłem w tym tygodniu w jakimś supermarkecie z kochaną małżonką i przechodząc koło literatury wpadły mi w oko księgi SAM NAPRAWIAM , zaciekawiony pomyślałem poszukam i może jakieś bmw się trafi . Mimo iż było to widocznie po dostawie towaru nie udało mi się nic ustrzelic z tematu bmw :cry2: Było wszystkiego od cholery ! Od trabanta po nowe mondeo po drodze audi i stara lancia delta i passaty wszelkiej maści a na dokładkę ople i meśki :? A BMW :naughty:

Wykupione ???

Nie sądze !!! :mad2:

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano

jak ktos jest chetny to moge przywiezc ksiazki z tej serii w zasadzie do kazdej serii tyle ze ... po rosyjsku

za to piekne, duze, ze zdjeciami itp

zh
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

do e 34 znalazlem przez osiolka 2 ksiazki niestety po angielsku wydawnictwo Haynes a druga to Bentley

Poszukajcie naprawde warto, zdjecia i opisy..niestety po angielsku..

pozdrawiam