Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cześć,

Szukałem w ustawieniach ale poległem. Czy jest w jakikolwiek sposób możliwe wyłączenie trybu dual w klimatyzacji tak, że lewym pokrętłem zmieniam temperaturę po obu stronach a prawym tylko po prawej stronie?

Drażni mnie strasznie to, że za każdym razem muszę ustawić temperaturę lewym i prawym pokrętłem.

Mam wersję pre lci z idrive (CCC).

Opublikowano

W grę wchodzi kodowanie.

Rozmawiałem kiedyś o tym z PRMAX-em. Podobno da się zrobić ale funkcja REST przestaje działać.

Zapytaj PRMAX albo Dziqsek

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
Mnie wkur.. na maxa. Powinien być jakiś przycisk do załączenia ich obydwóch naraz ale nie ma. Takie uroki BMW :) ale i tak nie kupię nigdy innej marki :)

Kocham mój kraj, nienawidzę mentalności!

Tego narodu i tej zaściankowości!

Opublikowano
Nie wierzyłem, że nie może być takiej opcji i szukałem wszędzie. Dzięki za potwierdzenie.

Nie irytuje Was zmiana temperatury zawsze dwa razy?

Irytuje, we wszystkich poprzednich autach miałem tę funkcję :cry:

-------------------

Artur

Opublikowano
ja u pasażera mam ustawione zawsze w zimę 22,5 a z mojej strony sie tylko bawię w ustawianie;-) lato 16 pasażer a u siebie dodaje więcej i jest okey;-)

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)

Opublikowano
ja u pasażera mam ustawione zawsze w zimę 22,5 a z mojej strony sie tylko bawię w ustawianie;-) lato 16 pasażer a u siebie dodaje więcej i jest okey;-)

W sumie to jakieś rozwiązanie tylko ze ja nie mogę tak zrobić ;) moja druga połowa to straszny zmarźlak :) W zimie czasami potrafi 32 ustawić :) a jak jadę gdzieś sam i przestawie to jak wsiadzie to dostaje facepalm :)

Kocham mój kraj, nienawidzę mentalności!

Tego narodu i tej zaściankowości!

Opublikowano
32??:O u mnie max to 28. hmmmm

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)