Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak wielokrotnie pisaliśmy nagraj te stukania, piszczenia, strzelania, pęknięcia, krzywizny, wyblaknięcia, przebarwienia, falowania, przygasania, dymienie.... o czymś zapomniałem ?

tak teraz nagraj nam idealne wygaszanie silnika bez klapy gaszącej oraz bezszelestną pracę na biegu jałowym :norty:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja to bym sie cieszył tylko jak by udało się to wycie przy ruszaniu kierownicą zdiagnozowac...to nic wiecej mi do szczęscia nie potrzeba :norty:

nie dość,że na postoju jak się ruszy kierownicą to słychać...wystarczy ją delikatnie ruszyć... a jak się jedzie(głównie jak silnik zimny) to co jakiś czas podczas przyspieszania słychać ten dzwięk...tak samo jak np będę skręcał i dam lekko gazu i już zawyje... a 5 pomp wymienionych,alternatory dwa,przewody nigdzie się nie pocą,już 6l płynu ogolnie wlane... płyn czerwieniutki aż dno w pompie widac... a jak się podniesie do góry przód to nic 0 wycia... do tego zaworek nowy zwrotny w magłownicy...nowe podkładki miedziane przy maglu...kierownicę demontowałem czy tam coś nie wyje...licznik nawet... ale nic nie widać...a co GORSZE NA ZEWNĄTRZ TEGO NIE SŁYCHAĆ... jak ktoś kręci kierownicą...tylko w środku

Opublikowano
no tak o słynnym wyciu zapomnialem ;) :duh:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

a najgorszy problem to jest taki,że kumpel nawet telefonem xperia jakaś za 1500zł... włączył dyktafon... gdyby silnik nie zagłuszał...to by to nagrał... a tak to silnik zagłusza i nic prawie nie słychać...

pokazałem to mechanikowi a on? no przecież musi się odezwać pompa jak jeszcze w miejscu stoisz i kręcisz :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kumpel nawet telefonem xperia jakaś za 1500zł... włączył dyktafon...

Wow :shock:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

ale coś w tym jest... jak przestało stukać to czlowiek cieszy się jak by nowe auto miał :norty: jeszcze jak by tylko tego wycia nie było to chyba z radości bym galerie w odpowiednim dziale otworzył :norty: a tak to z tym wyciem to się chyba bede mordował do ostatnich dni auta albo moich

jak dla mnie to wycie wychodzi z magłownicy... tzn pompa wyje... bo mimo,ze sprawna to jest zbyt duże ciśnienie w niej bo coś z maglem nie tak...tak mi sie wydaje

Opublikowano
poczekaj aż temp wzrośnie lub spadnie to znowu zacznie stukać :norty: albo stukało i się urwało :cry2: pamiętaj w przyrodzie nic nie ginie i samo się nie naprawia
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sesja z sarną obowiązkowa :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

a mnie się wydaje, że to jednak nie głośniki, a zwyczajnie za mało betonu w aucie.

Staszek, zalej to betonem, będzie cichutko.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.