Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze raz gratuluję auta, tym razem z nowym silnikiem :) Jak już Cię nie trzyma gwaracja to uwalniaj wydech, hyrbrid turbo, program i jazda z koksem ile się da :D Auto już jedzie bardzo dobrze ale może być petarda !

jo, TTS ale to co spotyka się w salonach Porsche to nie chce się jeździć autem do jakości obsługi BMW Porsche ma długą drogeee, spoko iz mam m235i i z miłą wizytą w ASO BMW można zapomnieć to co się wyprawia w Porsche. Teraz to doceniam BMW za całokształt marki :)

Interesujący temat, możesz coś więcej powiedzieć. Na czym polegają największe różnice w jakości obsługi. Rozumiem, że chodzi głównie o PCS? :)

"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
Dzięki za link do tematu :) Nie wpadłem jakoś na niego na forum.
"Albo GRUBO albo WCALE"
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie jest taki problem po wymianie silnika na inny samochód spala litr oleju na tysiąc kilometrów . Powszechnie wiadomo że te silniki biorą olej bo poprzedni silnik brał litr na 5000 kilometrów i w aso mówili że to norma , ale litr na tysiąc to już trochę przesada . Co robić myślicie że zmiana oleju na bardziej wyścigowy 10 w 60 coś pomoże ?

A tak z innej beczki DownPipe już jest cooler Wagner też czekam tylko na termin ponownego strojenia , liczę na 430 koni i 600 nm

Opublikowano

aaah zapach beznyny z downpipe uwielbiam :)

przed zmiana oleju wlej płukanke moze wyczysci to jakis nagar w pierscieniach olejowych i cos sie poprawi ;)

napewno nie zaszkodzi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Właśnie, dawaj jakieś njusy, bo jakoś pusto w temacie :D

Autko jezdzi cieszy właściciela jak pisałem wcześniej jestem umówiony na ponowne wgranie programu wpadł Dp ale musiałem tymczasowo wyciągnąć .

Ponieważ bez korekty oprogramowania wpadał w tryb serwisowy i nie dało się jezdzić (sondy szalały) Ale tuner obiecał skorygować błędy , także wpadnie jeszcze raz

zobaczymy co się uda zrobić

Niebawem dam znać jakie efekty :idea:

• Członkowie klubu
Opublikowano
Właśnie, dawaj jakieś njusy, bo jakoś pusto w temacie :D

Autko jezdzi cieszy właściciela jak pisałem wcześniej jestem umówiony na ponowne wgranie programu wpadł Dp ale musiałem tymczasowo wyciągnąć .

Ponieważ bez korekty oprogramowania wpadał w tryb serwisowy i nie dało się jezdzić (sondy szalały) Ale tuner obiecał skorygować błędy , także wpadnie jeszcze raz

zobaczymy co się uda zrobić

Niebawem dam znać jakie efekty :idea:

Róbcie, róbcie bo was mój 17-latek objedzie;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem ciekaw wrażeń na nowych klockach, wiem że juz na pewno hawk nie kupie bo jak dla mnie hamowały jak zwykłe klocki a zjadło je w niecałe 10tyś km :twisted:

Teraz jak mi się w dupowozie skończą klocki zakładam stoptech

Opublikowano

A więc klocki track day to po prostu najlepsze klocki jakie miałem .

Sama procedura dotarcia zrób 10 zahamowań ze 100 do 10 i już wiesz że coś jest na rzeczy wyraznie skrócona droga hamowania. Ale co najlepsze im więcej hamujesz tym klocek bardziej sprawnie robi swoją robotę . Hamowanie z 200 do 100 nie robi żadnego wrażenia na klockach po prostu wydaje ci się ż jedziesz bolidem F1 .

Podsumowując to moje trzecie klocki w tym aucie (tarcze wciąż orginał) pierwsze Mperformance były ok drugie EBC naprawdę dobre . Ale te POwer Stop Track day rewelacja

Z czystym sumieniem mogę polecić kosztują trochę więcej niz reszta ale są warte swojej ceny. :D :D :D :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Arek, jest nawet bardzo dobrze :cool2:

Teraz możemy znowu jechać na zlot :D