Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja uwazam ze auto jest spoko. Pod warunkiem ze nie jest zlepiane z 2:-D Czytaj, ze nawet jesli je kupi i wlozy 10 tys na start bedzie dalej jezdzic:-)

A nie lepiej kupić od razu za 45 tys. zł taką samą ale z przebiegiem 150 tys. km? Dziwną masz logikę.

Opublikowano
Ceny są różne adekwatnie do stanu, ruch w tych autach marny- swoją sprzedawałem jakieś 2,5 miesiąca- zero telefonów, kilka maili z beznadziejną propozycją zamiany. Teraz królują diesle i one się sprzedają.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja też miałem 545i na sprzedaż niedawno. 2004 rok i 140 tys km. przebiegu. Zainteresowanie średnie, bo nie miała nic z Mpakietu, nawet kierownicy, ale miała w Niemczech obniżone zawieszenie i felgi 18 cali więc wyglądała nie tak źle. No ale bez tych zderzaczków i progów M, ciężko sprzedać 545i albo 550i. Tylko ja miałem przebieg niziutki, udokumentowany w ASO do samego końca, więc znalazł się rozsądny człowiek w ciągu miesiąca z tego co kojarzę.
Opublikowano
Ja też miałem 545i na sprzedaż niedawno. 2004 rok i 140 tys km. przebiegu. Zainteresowanie średnie, bo nie miała nic z Mpakietu, nawet kierownicy, ale miała w Niemczech obniżone zawieszenie i felgi 18 cali więc wyglądała nie tak źle. No ale bez tych zderzaczków i progów M, ciężko sprzedać 545i albo 550i. Tylko ja miałem przebieg niziutki, udokumentowany w ASO do samego końca, więc znalazł się rozsądny człowiek w ciągu miesiąca z tego co kojarzę.

Umówmy się, ilu jest amatorów takiego modelu, kilku? Z tych kilku wyłącz jeszcze konkretne preferencje i nie raz jest tak, że auto stoi nie miesiące ale lata.

Opublikowano
A ja uwazam ze auto jest spoko. Pod warunkiem ze nie jest zlepiane z 2:-D Czytaj, ze nawet jesli je kupi i wlozy 10 tys na start bedzie dalej jezdzic:-) Nie kazdy kupuje 4.5litrowa bezyne przebiegiem 300 tys po modach. Wiadomo ze nie bedzie to salon. Widac to po fotelu kierowcy i obklejanym prodzie ale to nie skresla auta. Podoba mi sie ciekawe za ile ktos je wyhaczyl:-D

Czasami jak takie auta są "zapuszczone" to ich naprawa, doprowadzenie do stanu takiego jakiego byś kupić za 50k pln jest niemożliwe.

To skomplikowane auta i jak ktoś źle serwisował lub wcale nie serwisował, to będzie to skarbonka bez dna i nigdy jej nie przywrócisz do dobrego stanu. Naprawiasz jedno, psuje się drugie i tak wciąż.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Moze i tak ale jak ktos zna sie rzeczy ma dojscie do czesci, anglikow to zrobi sobie w tym aucie wszystko:-) i bedzie chodzic jak nalezy. A ze nie bedzie to mialo niewiele wspolnego z fabryka no coz... to juz inna sprawa.
ENJOY THE RIDE
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To chyba jak sobie sam pójdzie ukraść jakieś auto na części, bo tak to nikt za darmo nic nie rozdaje na tym świecie.;)
Opublikowano

Szukam takiego auta e60 540 , 545 manual mpak i znaleźć jest cholernie ciężko a już pół roku mija więc ktoś tam szuka :)

Zaznaczam , że za 35 tys nie szukam tylko wiem, że takie auto swoje musi kosztować

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No a jaki problem? Znajdź na mobile.de i kup. Tylko zapłacisz z 55 tys. złotych. I tu jest problem pogrzebany. Polacy chcą kupić auto za 80% wartości i potem się dziwią, że gdzie pojadą tam złom. :)
Opublikowano
Panowie a to nie jest czasem Anglik. Na jednym ze zdjęć widać aktywny tempomat po prawej stronie a z tego co się orientuję to "europejskie" auta miały montowany tenże po lewej stronie. Cos tu jest nieźle ulepione
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Radar jest zawsze po prawej. Po lewej jest noktowizor. Zresztą masz zdekodowany VIN na pierwszej stronie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja bym bardzo chetnie kupil 550i od szkopa gdyby nie zlodziejskie oplaty w naszym kraju.

A za te co są w naszym kraju myślisz, że akcyzy nikt nie płacił?? :) Nie z tego wynikają niższe ceny.

Opublikowano
Panowie dałem sobie z nia spokój z wygladu ładnie wygląda , ale pewnie coś ja boli . Ostatecznie pojechalem po 545i do szwajracii w sedanie i jestem z niej bardzo zadowolony , stan igła :) i maly przebieg jak na rocznik :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I kupiłeś całe, nieuszkodzone? Jaki przebieg, rocznik, kolor i wyposażenie? I ile wyjdzie Cię gotowy do rejestracji? Sorry, że wypytuję, ale w Szwajcarii są najdroższe auta, a wiem w jakiej kwocie szukałeś.