Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest styling 342, który występuje w 18"

autko widać fajne, wyposażenie też pewnie dobre (jak to w USA)

:cool2:

ale galeria naprawdę zasługuje by trafić do kosza

:duh:

Opublikowano
Autko rzeczywiście ładne, wzór felg i kolor nadwozia z tego co pamiętam wskazuje na edycję Exclusive, która miała kilka smaczków. Tak jak przedmówca czekamy na więcej zdjęć. Pozdrawiam :wink:
Opublikowano

ale galeria naprawdę zasługuje by trafić do kosza

:duh:

Wkrotce sie pojawia nowe, lepszej jakosci zdjecia. Pogoda nie rozpieszcza wiec sesja zdjeciowa z prawdziwego zdarzenia przesunieta w czasie. :wink:

autko widać fajne, wyposażenie też pewnie dobre (jak to w USA)

Brakuje M pakietu, 19" felg, parktronic-a . Ze wszystkich opcji najwieksze wrazenie zrobila na mnie podgrzewana kierownica. :)

Co to jest za felga?? Bardzo ładna! Super że polift, widać nawigację… :cool2: A ringi ledowe czy żółte?

Felga to V-spoke model 342 . Tak samochod wyposazony jest w nawigacje. Ringi ledowe. :cool2:

Opublikowano

Gratulacje autka. Szczególnie silnika. Felga super (mam taką samą ) , tylko myślę, że nie będzie pasowała do M-pakietu.

Mam ten sam dylemat heh dokładać czy nie :). U ciebie troszkę silnik zobowiązuje :))