Skocz do zawartości

ładne E34 za 6tys??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podjedź obejrzeć, masz blisko.

Wystawiać opinię zaocznie, bez oględzin, nie będę.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
kupil juz ktos ? nie da sie tego okresilic..
Bayerische Motoren Werke !
Opublikowano

bo stary silnik

od 91 czy 92 zdaje sie byly 150 konne

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
A nie było porzypadkiem tak że 520 12V->90 r. miała 129 KM w oryginale?
Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano
Przegladajac ogloszenia znalazalem ciekawe E34 520 w niskiej cenie gosc przez tel mowi ze jest w stanie idealnym, tylko ma przetarte fotele a wy co o tym sadzicie??

http://mototrader.onet.pl/details.asp?ID=100454483&CategoryID=29156

Skoro siedzenia sa tak zniszcznone, ze musi je pokrowcami zakrywac to przebieg napewno nie bedzie taki jak deklerowany, a moze nawet 2 razy wyzszy...

Opublikowano
co w niej jest takiego 'kozackiego' bo nic nie widze.....
Opublikowano
cena jest chyba kozacka :) i o to tu chodzi
http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

Skoro siedzenia sa tak zniszcznone, ze musi je pokrowcami zakrywac to przebieg napewno nie bedzie taki jak deklerowany, a moze nawet 2 razy wyzszy...

Stan idealny i przebieg zapewne...390.000 km! :mrgreen:

Bo w mojej "matce" przy przebiegu 328 tys. mam dwie :!: naddarte nitki na brzegu fotela kierowcy. :!:

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano
  • Autor
co w niej jest takiego 'kozackiego' bo nic nie widze.....

No moze nie ''kozacka'' ale trzeba przyznac ze prezentuje sie niezle(przynajmniej wizualnie).Tylko wchodzac na strone internetowa tego komisu mozna zobaczyc te samo auto tylko 2tys zł drozej :duh:

Opublikowano

"KOZACKA GAZ-ALUMY-ŚLICZNA" -

"JEST POPROSTU MAX KOZACKA"

ten zwrot mowi sam za siebie :duh:

Opublikowano

KOZACKIE auto

KOZACKA jazda

KOZACKIE zużycie :mrgreen:

e61 530dA >> spacer.png

Opublikowano
w tym komisie wszystkie auta są kozackie ;) poczytajcie sobie opisy - szczególnie czarny mercedes - "dla prawdziwego gangstera" :D:D:D a tak poza tym to to BMW trochę zapuszczaone jest - jakieś obtarcia, wgniecenia na masce, ta przednia szyba dziwna jakaś (ramka) i pokrowce na fotelach... ja w swojej 530i (1989r) mam udokumentowany przebieg 190 tys i absolutnie nic nie jest przetarte. Pozdrawiam!

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano
w tym komisie wszystkie auta są kozackie ;) poczytajcie sobie opisy - szczególnie czarny mercedes - "dla prawdziwego gangstera" :D:D:D a tak poza tym to to BMW trochę zapuszczaone jest - jakieś obtarcia, wgniecenia na masce, ta przednia szyba dziwna jakaś (ramka) i pokrowce na fotelach... ja w swojej 530i (1989r) mam udokumentowany przebieg 190 tys i absolutnie nic nie jest przetarte. Pozdrawiam!

A ja mam na liczniku prawie 190 tyś. km [naprawde moze tak byc (jeden wlasciciel 10 latek , wczesniej autko pokazowe w salonie), ale w realu kto to wie...] Siedzenia wogole nie przetarte (jedno uszkodzenie, ale wynikajace raczej z zahaczenia o oparcie), dywaniki jak nowe... :8)

Co do opisow to :duh: no i moze jeszcze :mad2:

Opublikowano
  • Autor
Z tym siedzeniem to jest tak ze wytarte jest tylko siedzisko kierowcy popekal ten material.W moim obecnym e23 przebieg wynosi 490tys a siedzenia nie sa popekane wiec to moze nie tylko przebieg jest wazny...
Opublikowano
Z tym siedzeniem to jest tak ze wytarte jest tylko siedzisko kierowcy popekal ten material.W moim obecnym e23 przebieg wynosi 490tys a siedzenia nie sa popekane wiec to moze nie tylko przebieg jest wazny...

Pewnie że nie tylko przebieg. Samochód np. kuriera, który 50 razy dziennie wsiada i wysiada będzie miał fotele w gorszym stanie niż taki którego kierowca robi 2 razy większy przebieg ale wsiada i wysiada 2-3 razy. Waga kierowcy też ma swoje znaczenie.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

Wlasnie o to chodzi, stary silnik ma niecale 130KM, tu nagle nie wiadono skąd 136, opis faktycznie beznadziejny, zobacz jak wyglądało niedawno sprzedane przeze mnie za 5700 BMW z 90 roku :

http://img69.imageshack.us/img69/2412/bmw54kt.th.jpg,http://img69.imageshack.us/img69/9780/bmw553hg.th.jpg

i to jest przebieg 236tys, a fotele praktycznie jak nowe. Chcesz ładnej e34 to poszukaj w Niemczech, lepiej zeby wyniosla nawet 8000 z gazem, ale bedzie do jazdy na dlugie lata. Nowy wlasciciel tej 535 łacznie wydal na nia 8500 z instalacją gazową i opłatami.

Opublikowano
  • Autor
No własnie o to chodzi ze niemam zabardzo mozliwosci i czasu, wiec szukam czegos mozliwie blisko sosnowca, katowic etc.Wiec jak by ktos mial mozliwosc sprowadzenia niedrogiej ładnej e34 najchetniej 525 i dojazdu w te rejony to z checia skorzystam.Ale narazie jutro podjade ta "kozacka" obejrzec, ciekawy jestem tego auta.