Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podjedź obejrzeć, masz blisko.

Wystawiać opinię zaocznie, bez oględzin, nie będę.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
A nie było porzypadkiem tak że 520 12V->90 r. miała 129 KM w oryginale?
Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano
Przegladajac ogloszenia znalazalem ciekawe E34 520 w niskiej cenie gosc przez tel mowi ze jest w stanie idealnym, tylko ma przetarte fotele a wy co o tym sadzicie??

http://mototrader.onet.pl/details.asp?ID=100454483&CategoryID=29156

Skoro siedzenia sa tak zniszcznone, ze musi je pokrowcami zakrywac to przebieg napewno nie bedzie taki jak deklerowany, a moze nawet 2 razy wyzszy...

Opublikowano

Skoro siedzenia sa tak zniszcznone, ze musi je pokrowcami zakrywac to przebieg napewno nie bedzie taki jak deklerowany, a moze nawet 2 razy wyzszy...

Stan idealny i przebieg zapewne...390.000 km! :mrgreen:

Bo w mojej "matce" przy przebiegu 328 tys. mam dwie :!: naddarte nitki na brzegu fotela kierowcy. :!:

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano
w tym komisie wszystkie auta są kozackie ;) poczytajcie sobie opisy - szczególnie czarny mercedes - "dla prawdziwego gangstera" :D:D:D a tak poza tym to to BMW trochę zapuszczaone jest - jakieś obtarcia, wgniecenia na masce, ta przednia szyba dziwna jakaś (ramka) i pokrowce na fotelach... ja w swojej 530i (1989r) mam udokumentowany przebieg 190 tys i absolutnie nic nie jest przetarte. Pozdrawiam!

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano
w tym komisie wszystkie auta są kozackie ;) poczytajcie sobie opisy - szczególnie czarny mercedes - "dla prawdziwego gangstera" :D:D:D a tak poza tym to to BMW trochę zapuszczaone jest - jakieś obtarcia, wgniecenia na masce, ta przednia szyba dziwna jakaś (ramka) i pokrowce na fotelach... ja w swojej 530i (1989r) mam udokumentowany przebieg 190 tys i absolutnie nic nie jest przetarte. Pozdrawiam!

A ja mam na liczniku prawie 190 tyś. km [naprawde moze tak byc (jeden wlasciciel 10 latek , wczesniej autko pokazowe w salonie), ale w realu kto to wie...] Siedzenia wogole nie przetarte (jedno uszkodzenie, ale wynikajace raczej z zahaczenia o oparcie), dywaniki jak nowe... :8)

Co do opisow to :duh: no i moze jeszcze :mad2:

Opublikowano
Z tym siedzeniem to jest tak ze wytarte jest tylko siedzisko kierowcy popekal ten material.W moim obecnym e23 przebieg wynosi 490tys a siedzenia nie sa popekane wiec to moze nie tylko przebieg jest wazny...

Pewnie że nie tylko przebieg. Samochód np. kuriera, który 50 razy dziennie wsiada i wysiada będzie miał fotele w gorszym stanie niż taki którego kierowca robi 2 razy większy przebieg ale wsiada i wysiada 2-3 razy. Waga kierowcy też ma swoje znaczenie.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

Wlasnie o to chodzi, stary silnik ma niecale 130KM, tu nagle nie wiadono skąd 136, opis faktycznie beznadziejny, zobacz jak wyglądało niedawno sprzedane przeze mnie za 5700 BMW z 90 roku :

http://img69.imageshack.us/img69/2412/bmw54kt.th.jpg,http://img69.imageshack.us/img69/9780/bmw553hg.th.jpg

i to jest przebieg 236tys, a fotele praktycznie jak nowe. Chcesz ładnej e34 to poszukaj w Niemczech, lepiej zeby wyniosla nawet 8000 z gazem, ale bedzie do jazdy na dlugie lata. Nowy wlasciciel tej 535 łacznie wydal na nia 8500 z instalacją gazową i opłatami.

Opublikowano
No własnie o to chodzi ze niemam zabardzo mozliwosci i czasu, wiec szukam czegos mozliwie blisko sosnowca, katowic etc.Wiec jak by ktos mial mozliwosc sprowadzenia niedrogiej ładnej e34 najchetniej 525 i dojazdu w te rejony to z checia skorzystam.Ale narazie jutro podjade ta "kozacka" obejrzec, ciekawy jestem tego auta.