Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego nikt z was nic nie wspomina o majowce w Toruniu? nie mowie tu juz o paleniu gumy bo sam tam nie zagladalem ale chodzi mi o beemki stojace na placu..bylo 5-6 ladnych M5 E39 ,troche M3 E36 ,2szt E30 M3 ..pare ladnych cabrio E30,pare klasykow...

cos chyba kazdy boi sie tu BANA za taki teamat.ciekawe czy bede sam mogl wejsc jutro na to forum...

nie wierze ze nikt z tego forum nie zagoscil na takim ulewnym pikniku.deszcz padal ale grill nie przygasal i kielbaski mozna bylo spokojnie podsmazyc a potem skonsumowac w gronie innych posiadaczy beemek przy ciekawych tematach o swoich pupilkach...

Opublikowano
Raz w życiu tam pojechałem ze znajomymi. To był pierwszy raz i chyba ostatni. Wszyscy przeżyliśmy mały szok. Dodatkowo rok później zginął na podobnej imprezie kolega z uczelni. To był także zlot w Toruniu. Seicento przewróciło się na bok przygniatając go.
Opublikowano
ja bylem i tez mi sie M5 podobaly :P aczkolwiek tez duzo bylo brzydactw takich ze az przykro bylo patrzec, a co do organizacji to fakt ze jesli sie placi te 50 zl to sie wymaga a ja jeszcze jechalem 400 km z zabrza to tez kosztuje a nie bylo to zorganizowane tak jak powinno, duzo niebezpiecznych sytuacji. aczkolwiek fajnie bylo a byla by super fajnie gdby nie ta pogoda...

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
Dodatkowo rok później zginął na podobnej imprezie kolega z uczelni. To był także zlot w Toruniu. Seicento przewróciło się na bok przygniatając go.

[*]

Tez bylem na zlocie w Toruni ;) tylko ta pogoda zal...

Niom mi sie podobalo :mrgreen:

Jechalismy na zlot tak ekipka z Gdyni 6 BMW i pozniej 15 bo sie dolaczyli znajomi znajomi ;p

PS: Jakis zlot ma byc w Gdansku ? cos mi sie przewinelo przez uszy ?

Opublikowano
bylem ciekaw ile osob z tego forum pojechalo na taki zlot.faktycznie pogoda nie dopisala,sam wjazd na teren tez bez organizacji .za to przejazd z w-wy do torunia w kolumnie 40-50 beemek jak najbardziej bez szalenstw,wyprzedzania,palenia gumy na swiatlach,100-110km/h .z samego torunia eskorta policji na kogutach.wszystkie skrzyzowania wczesniej zablokowane przez drogowke. chyba te 50 zl na bilet wstepu na pol roku nie robi takiej wielkiej roznicy? ...
Opublikowano

Mi sie podobalo.

Za rok tez pojade pod warunkiem ze prognozy pogody beda bardziej optymistyczne bo nie mam zamiaru drugi raz moknac.

http://img270.imageshack.us/img270/6336/imageshack7qh.jpg
Opublikowano
Mi sie podobalo.

Za rok tez pojade pod warunkiem ze prognozy pogody beda bardziej optymistyczne bo nie mam zamiaru drugi raz moknac.

Czemu za rok ? Podajrze bedzie zlot w sierpniu :wink:

Opublikowano
bedzie,bedzie i miejmy nadzieje ze pogoda dopisze.co by sie nie dzialo zawsze pojade aby pogadac z ziomkami z roznych klubow a nie tj jest tu przyjete na tym forum ze jedzie sie tylko aby ogladac palenie gumy :mad2:
Opublikowano

ja też byłem!

GPT - 1000 - nie wiem czemu nie zabrałeś się z nami...

staram się bywać na wszystkich imprezach BMW jakie się odbywają, a jak jest okazja to jeźdże też na 1/4mili bo tam też pojawiają sie fajne sztuki...

Toruń to ulubione miejsce - dużo ciekawych ludzi i zawsze trafi się jakaś perełka...

palenie gumy, też mogłbym śledzić(bo jednak do Toruniu przyjeżdżają najlepsi w tej "dyscyplinie"), ale na to z reguły już brak czasu ...

Opublikowano
Czemu za rok ? Podajrze bedzie zlot w sierpniu

Heh nie wiem co bede robil przez wakacje, ale mam nadzieje ze do sierpnia sprawie sobie nowa zabawke i wtedy sie zjawie na 100% :D

GPT - 1000 - nie wiem czemu nie zabrałeś się z nami...

Jechalem razem z GP-T1000, chcielismy wyjechac wczesniej zeby byc od poczatku zlotu,ale wyszlo na to ze dojechalismy pozniej niz wy.

Najwazniejsze ze dojechalismy i wrocilismy w jednym kawalku :)

http://img270.imageshack.us/img270/6336/imageshack7qh.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.