Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Że niby A6 albo E klasa jest bardziej komfortowa od F10????? Nie jeździłem nową C klasą ale W204 to kupa przy F30. :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No może, chociaż wyszło później. Co do komfortu to właśnie z tego względu nie jestem zwolennikiem F30 i zawsze wolałbym kupić dwa lata starszą F10, chyba, że mówimy o jakichś mocnych, sportowych wersjach F30, bo prowadzi się super, jest dużo bardziej bezpośrednie niż F10. F10 to taka mega komfortowa kanapa. Audi A4 też dupy nie urywa, no i ten przedni napęd... szkoda gadać. :) Generalnie ta klasa jest mało komfortowa, bo nie może robić konkurencji droższym braciom. Tak naprawdę, jak ktoś chce komfort i dużo miejsca w tej klasie to powinien sobie kupić Passata, bo za tę samą kasę będzie miał dużo ciekawszą wersję niż w Audi albo BMW. Jak to zwykle bywa.. życie to sztuka wyboru. ;)
Opublikowano
Albo Calibrę na ledach.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
mikan a bmw na e46 e39 i e38 się skończyło...

mmw wybrałem f30 ponieważ fajnie jeździ i dobrze wygląda, ale merc czy audi jest bardziej komfortowe od bmw.

Nie no kolego poniosło Cię za mocno z tym komfortem :) nie wiem jak w mercedesie bo nie jeździłem ale jeśli chodzi o Audi i BMW jak dla mnie to BMW bije Audi na ryj :8)

Odważni nie żyją wiecznie...ostrożni nie żyją wcale...

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wczoraj jeździłem nowym A6 143KW :?: diesel. Żadnego WOW to auto nie robi, w środku elegancko ale nic lepiej jak w nowych BMW, oczojebne zegary podświetlone na biało, nasrane przycisków na konsoli środkowej. W prowadzeniu też żadnego szału, być może przez fotele bo wyglądały na podstawowe ale komfort gorszy niż u mnie na 'sportach'. Ogólnie straszne "drewno" to audi. :|
Opublikowano

ja powiem wiele dobrego o audi jak i o mercedesie :mrgreen:

to sa dobra auta, i bmw w niczym nie jest od nich lepsze, tak naprawde.

oczywiscie sa wyjatki w jedna i druga strone :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
każdy użytkownik bmw dobrego słowa nie powie o audi czy mercedesie...

ja bardzo dużo dobrego mogę powiedzieć o mercedesie :cool2:

Zależy kto co lubi i jakie cechy są dla niego istotne :wink:

Opublikowano
Jeśli audi to tylko quattro :8)

Odważni nie żyją wiecznie...ostrożni nie żyją wcale...

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale quattro a nie haldex jak w dużej części Audi obecnie. :)

Fakt faktem, że przedni napęd nie daje w ogóle radości z jazdy.