Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
F07 jest piękna :)

http://www.nydailynews.com/autos/ugliest-cars-world-gallery-1.1352704?pmSlide=1.1352692

http://www.carscoops.com/2015/11/bmws-all-new-2018-5-series-gt-takes.html

Ask 100 people which is the ugliest car in BMW’s range today, and 99 would probably point to the 5-Series GT, but that hasn’t deterred the Bavarians from developing a successor.

Ja lubię być tym 1% :)

Autko ma swój urok szczególnie jak nim pojeździsz, takie F25 to paździerz przy nim, jest też sporo lepiej niż w F10 :)

Kupując ostanie F10 miałem brać F07 ale dwie sztuki zwinęli mi sprzed nosa,ładne sztuki schodzą na pniu.

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

5 GT może nie jest ładne ale jest funkcjonalne.

Też mnie dziwi czemu ludzie nie wolą x5 skoro jest chyba bardziej praktyczne :roll:

I do tego jest nowsze ale to najmniej ważne :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
X5 super wygląda ale w porównaniu z F10 a tym bardzie 5GT gorzej jeździ.
Opublikowano

Co znaczy gorzej jeździ? Nie wiem jaka jest różnica między X5 a X6, ale X6 na M-kowych kołach szerokości 275/315 jeździ lepiej niż większość BMW na seryjnych oponach o szerokościach rowerowych. Zresztą w ogóle 5TG ma zbliżoną linię do X6 najbardziej jeśli już porównywać.

Opublikowano

Ja na dziś jestem za F07 - sylwetką i komfortem miażdzy wg mnie pod warunkiem że nie jest czarne :D Srebrne bądź białem z M-Pakiem to żaden ugly car :nienie:

Jedyna wada tego auta wg mnie to parkowanie, centra handlowe gdzie lepiej sprawdzi się X5/6

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Co znaczy gorzej jeździ? Nie wiem jaka jest różnica między X5 a X6, ale X6 na M-kowych kołach szerokości 275/315 jeździ lepiej niż większość BMW na seryjnych oponach o szerokościach rowerowych. Zresztą w ogóle 5TG ma zbliżoną linię do X6 najbardziej jeśli już porównywać.

X5 a tym bardziej X6 to wóz drabiniasty i jazda nimi ma niewiele wspólnego z komfortem.

Np. uważam że E70 jest tylko trochę lepsze od E83 a gorsze od F25 i mówię to z własnego doświadczenia a posiadałem więcej niż po jednej sztuce.

F15 jeśli chodzi o jazdę dalej ma daleko do limuzyny.

Opublikowano
Co jak co ale myślę że jakby ktoś miał do wyboru 5 GT i x5 to wybrałby to drugie bo jest ładniejsze, nowsze, jak dla mnie prowadzi się dobrze nawet niektóre sedany się tak nie prowadzą, cena jest taka sama :norty:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zależy od gustu i do czego autko potrzebne.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Czyli też należysz do tego 1% co ja ;)
Opublikowano
Koledzy, a ja byłem miesiąc w Stanach i jeździłem jakimiś badziewiami typu trialblazer czy toyota tacoma. I jak wróciłem , wsiadłem do swojej X3 i zrobiłem trasę Warszawa Rzeszów to od razu banan pojawił się na twarzy.
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano

Będąc 1% wybrałem 5gt zamiast X5. F15 mi się nie podoba, jest nijakie i do tego nie mogłem znaleźć sobie optymalnej pozycji za kierownicą, w 5gt jest bardzo wygodnie. A środek z brązową skórą jest świetny. W porównaniu do F10 widać że jest półkę wyżej, choć nie daje takiej frajdy z jazdy jak f10, bo to już jednak kawał auta.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy x5 jest nijakie? W m pakiecie wygląda fajnie ale bez żadnego pakietu to się zgodzę że jest nijakie- nudne :roll:

5 GT wygląda jak wygląda są fani tego modelu i będą go kupować :?

Opublikowano
Koledzy, a ja byłem miesiąc w Stanach i jeździłem jakimiś badziewiami typu trialblazer czy toyota tacoma. I jak wróciłem , wsiadłem do swojej X3 i zrobiłem trasę Warszawa Rzeszów to od razu banan pojawił się na twarzy.

W tych autach kierownica nie jest przeznaczona do zmiany kierunku jazdy ,ale do trzymania :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie zmieniłem rejestracje na :

BMWX3M

teraz ruch po stronie producenta :wink:

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moim kolejnym celem jest Macan GTS,na razie postanowilem nieco ,,ulepszyc" X3.

W maju instaluje u dealera Dinan stage 1 i mam nadzieje na osiagi godne nowej rejestracji... :-)

http://i.imgur.com/aC1Po7s.jpg

Opublikowano

Obiecuja moment okolo 500 nm i ponad 360 km,pozyjemy zobaczymy...

Zdejmuja tez ogranicznik predkosci i zwiekszaja wydajnosc pompy wodnej.

Nie omieszkam zdac relacji po montazu:-)