Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Od kilku dni mam problem z rozkodowaniem VINów w ASAPie. Loguję się zarówno swoim loginem jak i tym ogólnym podanym na forum i przy każdym numerze VIN wyskakuje, że nie ma takiego w bazie. Próbowałem na innej przeglądarce i to samo.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Sprawdzilem specjalnie i dziala ok, cos u Ciebie musi byc nie halo.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No widzę, że działa u innych, bo ludzie dekodują VINy tu na forum i wklejają. Problem właśnie w tym, że nie wiem o co kamon. :) Z dnia na dzień przestało działać.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Probowales na innym sprzecie / laczac sie przez inna siec z internetem ? Ja czasem nawet na iphonie rozkodowuje :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziwna sprawa. ASAP nie działał mi na żadnym kompie w domu i telefonie. Nie pomagało przejście na sieć GSM jedną albo drugą. O dziwo nawet u kumpla w serwisie gdzie często bywam na moim kompie d... ale co najciekawsze u niego na komputerze też klops. Jakaś dziwna sytuacja. I nagle od dzisiaj wszystko chodzi bez problemu zawsze i wszędzie.
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.

U mnie problem jest następujący :logowanie i identyfikacja pojazdu odbywa się bez problemu ale w górnym poziomym pasku nawigacji brak opcji "Wyposażenie" :shock: .

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Tez od jakiegoś czasu musze używać jakiegoś innego dekodera, pewnie to wyłączyli :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mi wszystko działa, tylko nie wiem o co chodzi z tym WYPOSAŻENIEM na pasku. Wpisuję normalnie jak zawsze VIN tam gdzie jest SZUK(aj) i na dole wyskakuje Features_Suche. Klikam trójkącik po lewej i wyposażenie się dekoduje w nowym oknie.