Skocz do zawartości

Buczenie auta po raz 3 już m47n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat zaczynałem 2 razy i zawsze cisza i nic nie dowiedziałem się

Pytam bo byłem u mechanika i słyszał to,ale mówił ze to tak jak by jakaś dziurka była gdzieś a potem sugerował za duży bieg do prędkości :mad2:

już tak było jak coś szumiało w silniku,że łańcuch trze Carl0s tu gadał i co..okazało się ze to były te dwie rolki jedna od napinacza i taki dzwiek był a nie,że łańcuch i tutaj z buczeniem dolot sprawdzony

wszystkie rury od IC i turbo szczelne

pod spodem nic nie dymi np jak jest uszkodzona złączka elastyczna to dymi

egr do kolektora dobrze dokręcony itp

na postoju tego nie ma,1,2 but nic 3 but minimalnie i dopiero 4,5,6 betoniarka gdzie szukać przyczyny?

Opublikowano
Może to na prawdę betoniarka... miałeś pokazać fotkii swojej buni i co ? Cisza. Pokaż, że ją masz w ogóle to na pewno każdy poważniej podejdzie do sprawy. :) Galeria > i przedstaw nam tą nadzwyczaj wadliwą BMW E46 :)
Opublikowano
Zmień auto, BMW Ci nie pisane.
http://images.spritmonitor.de/575756.png
Opublikowano
nagraj ten dzwięk podczas jazdy z widokiem na zegary (aby słychać było buczenie widząć aktualna prędkość )

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

Ja się ciebie tylko zapytam? Jak Ci to buczy, jak masz maszynę w proszku i nie potrafisz jej poskładać? Może to w głowie ci buczy? Psychatrę odwiedź, albo przynajmniej neurologa.

A samochód? Zalej betonem.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Wielka prośba do Stacha:

Jak już polegniesz, dasz sobie na luz z kolejnymi naprawami i będziesz chciał sprzedać to autko, to koniecznie daj nam link do ogłoszenia żeby któryś z forumowiczów się nie wpakował.....

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano

Spokojnie. Raportowałem już ten temat bo to co on robi jest bezczelne. :duh:

Jak wszyscy zaczną go raportować to może dostanie bana na IP i już go na tym forum nie będzie.

Chyba nie było przypadku by użył wyszukiwarki, bądź dołączył się do jakiegoś tematu. Chociaż by swojego których na jeden temat zakłada kilka :mad2:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dostał już bana pod inym nickiem i skończyło się tym, że stworzył nowy, czy nawet dwa...

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano

Mod głupi nie jest i jak się (w końcu) wkurzy to dostanie bana na IP a nie tylko na konto. bmtriko już dostał x ostrzeżeń więc jak dostanie któreś z kolei to powinien dostać już bana dożywotnio.

Rozumię pomylić się raz czy dwa, ale on ma gdzieś regulamin od kiedy powstało jego pierwsze konto i kolejne konta.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Zobaczymy... Na razie jest czasem z czego się pośmiać jak z Adasia w dziale e39, pewnie go pamiętasz :wink:

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano
  • Autor
nagraj ten dzwięk podczas jazdy z widokiem na zegary (aby słychać było buczenie widząć aktualna prędkość )

Siemka powiem jeszcze tak od zakupu 3,4mc jeżdziłem i mimo,że leciało się 160,170 to w kabinie cisza a teraz od 140 i but i głowa boli a jak to się stało??

to powiem dokładnie jak to było... leciałem prostą drogą około 120km/h cały czas i w pewnym momencie dałem but i pamiętam wskazówka leciała już do 140km/h doleciała i nagle BUMMM a ja od razu na przystanek zjechałem i patrzę czy rura IC się nie wypieła patrze wszystko okej i potem wracam od nowa 140km/h i już został efekt buczenia od tamtego czasu co tak coś strzeliło

i na postoju tego nie ma,na 1,2 but nic absolutna cisza 3 but tak na prawdę delikatnie a dopiero jak się np 4 a najbardziej 5 bieg wrzuci i gaz do dechy to autoo zbiera się ale strasznie głośno pracuje/buczy to buczenie można inaczej nazwać bardzo głośną pracą silnika tak to ujmę

Opublikowano
Ziomuś, ty nie masz kwalifikacji umysłowych, żeby 30 km/h rowerem ganiać, a ty chcesz 140 w BMW? Ten samochód wyraźnie daje Ci do zrozumienia, że coś mu nie pasuje, i ja mu się nie dziwię. Sprzedaj, zezłomuj - sam nie wiem która opcja lepsza po twojej bezmyślnej dłubaninie - kup sobie audi i będzie wreszcie jako taki spokój.

Opublikowano
Ziomuś, ty nie masz kwalifikacji umysłowych, żeby 30 km/h rowerem ganiać, a ty chcesz 140 w BMW? Ten samochód wyraźnie daje Ci do zrozumienia, że coś mu nie pasuje, i ja mu się nie dziwię. Sprzedaj, zezłomuj - sam nie wiem która opcja lepsza po twojej bezmyślnej dłubaninie - kup sobie audi i będzie wreszcie jako taki spokój.
Lepiej golfa, takiego nie szkoda żeby jakiś maniak w nim dłubał.
Opublikowano
  • Autor

Po co się wypowiadasz jak nie masz pojęcia?? gadasz to Co ci sie o uszy obiło.A potem jak przychodzi co do czego to mechanik mówi kto Ci takich pierdół naopowiadał.Więc zamilcz.

Opublikowano
  • Autor

e46 potrafię całe rozebrać już a Ty? no właśnie.

Opublikowano

Tu się zgodzę. Potrafisz rozebrać ale jeszcze nie potrafisz złożyć bo Ci co chwile się coś sypie spada podczas jazdy jakieś huki zgrzyty, leje się olej. :mrgreen: Nie boisz się tym bolidem jeździć powyżej 80?

Więc co z tego, że potrafisz rozebrać to auto :mrgreen: Składaj składaj może wyjdzie seria F :mrgreen:

Opublikowano

Buahahahahah. CO z tego, że umiesz rozebrać? A umiesz złożyć? Nie, bo pytasz o każdą pierdołę, typu jak zmienić pasek. A ja widzisz umiem. I tu jest różnica między nami.

Ośmieszasz się takimi tekstami. Wrzuć coś konkretnego, bo póki co udowadniasz nam poziom swojej inteligencji. I muszę Cię zmartwić - wiadro krewetek jest o tyle mądrzejsze od ciebie, że nie zadaje głupich pytań przynajmniej.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
No właśnie... to jak z dziewczyną.. każdy umie rozebrać, ale nie każdy umie dobrze zrobić :wink:

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano

Dobry z ciebie mechanik jak nie umiesz zdjąć paska.

A wiesz co mnie rozśmieszyło najbardziej?

Jakiś kolega napisał jak się pasek ściąga krok po kroku a ty zaraz się pytasz jak założyć :mrgreen: To już szczyt twojego profesjonalizmu :mrgreen:

To jak by się zapytać jak ściągnąć koło a potem jak je założyć :mrgreen: :mrgreen: :cool2:

Opublikowano
Dobry z ciebie mechanik jak nie umiesz zdjąć paska.

A wiesz co mnie rozśmieszyło najbardziej?

Jakiś kolega napisał jak się pasek ściąga krok po kroku a ty zaraz się pytasz jak założyć :mrgreen: To już szczyt twojego profesjonalizmu :mrgreen:

To jak by się zapytać jak ściągnąć koło a potem jak je założyć :mrgreen: :mrgreen: :cool2:

No no, podsuwaj mu pomysły jeszcze ....

:mrgreen:

Opublikowano
Jak z przodu będą się koła kręcić podczas odkręcania wrzuć bieg :mrgreen: W japońcach i passatach to działa to tu też powinno :mrgreen:
Opublikowano
  • Autor
ha ha jasne ale właśnie mam pytanie raz miałem nie miłą sytułacje na kanale jak sam robiłem pasowało mi podnieść przód auta.. no to dwa lewarki po bokach z tyłu pod koła kliny dane i podnoszę jedno koło spoko już jest i zaczynam drugie i wtedy auto zaczęło przesuwać się względem tego koła co jako pierwsze podnosiłem :mad2: i dobrze,że kanał był zakryty bo by rypło auto bokiem do kanału
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.