Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie przed wyjazdem do Zakopanego sprawdziłem stan oleju na równej drodze poziom powiedzmy między min a max może ciut na prawdę ciut niżej od pomiedzy max a min ale tak niżej,że bez dopatrywania się wydaje się między max a min i do rzeczy

Dzisiaj miałem wyjazd i od picu sprawdzam olej.... i co :shock: równiutko na min.Pod spodem zero dużych wycieków w sensie,że się leje kapie na ziemie.Jest malutki wyciek taki,że po 200km wiszą 3 kropelki oleju to gdzie ten olej się podział? dodam,że odma jakieś 4mc temu wraz z olejem była wymieniana

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widocznie ostro dawałeś w palnik na a4 i zjadł.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
..Jest malutki wyciek taki,że po 200km wiszą 3 kropelki oleju to gdzie ten olej się podział? dodam,że odma jakieś 4mc temu wraz z olejem była wymieniana

I sadzisz ze przez te 200km tylko te 3 krople gubisz??

Przeciez gdy silnik jest pod obciazeniem to cisnienie wypycha ten olej ta nieszczelnoscia

Opublikowano
nie nie kolego... akurat to jest w takim miejscu,że jak by wypychało to by było widać ładnie gdzie tego oleju jest dużo
Opublikowano
sprawdziłem stan oleju na równej drodze poziom powiedzmy między min a max może ciut na prawdę ciut niżej od pomiedzy max a min ale tak niżej,że bez dopatrywania się wydaje się między max a min i do rzeczy
mistrzostwo ;)

czy po zrobieniu mitycznego przebiegu 200kilometrów dieslem (istne szaleństwo takie przebiegi generować), sprawdziłes auto inpą, przed wyjazdem i po wyjeździe ? :norty: :norty:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
nie siej zamętu w głowie Stacha :cool2:

Opublikowano
Ten koleś to jest jakiś internetowy trool,który ma bekę i satysfakcje,że mu odpisujecie:nie dajcie się ogłupić...naprawdę wierzycie,że istnieje człowiek,który jest aż tak głupi i auto,które psuje się co 5 km???Ten gość ma bekę i robi z tego forum śmietnik...przejrzyjcie na oczy-bo to są jaja...za chwile napisze,że koła każde jedno jedzie mu w inną stronę a wy mu odpiszecie.Zachowajmy jakąś powagę i nie dajmy się prowokować.
Opublikowano
a najlepiej zrobicie nie odpisując...bemtriko naprawdę istniejesz????chłopie jak faktycznie masz z tym autem tyle problemów to sprzedaj najlepiej na części albo jedź na total przegląd żeby ktos to auto ogranoł a nie tylko piszesz tutaj w niekończoność-opamiętaj się.Mam też konto na forum volvo-i tam nie ma takich przypadków.Forum ma służyć do pomocy a nie dla żartów
Opublikowano
dziwne bo dzisiaj patrzę a tu olej jest :shock: co prawda nie miedzy min a max ale nie na samym min(auto stoi jak wczoraj)
Opublikowano
dziwne bo dzisiaj patrzę a tu olej jest :shock: co prawda nie miedzy min a max ale nie na samym min(auto stoi jak wczoraj)
moze mama dolala, rodzice chca jak najlepiej dla dzieci, wyjasnij to

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
dobra dolałem motula 8100 już ;) przez 8mc zrobiłem tym autem łącznie z 5tys km nie wiecej i dolalem około 250/280ml oleju
Opublikowano
dobra dolałem motula 8100 już ;) przez 8mc zrobiłem tym autem łącznie z 5tys km nie wiecej i dolalem około 250/280ml oleju
Opublikowano

na tym forum stachu ma wladze :)

jeszcze niezauwazyles ?

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2