Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Remoncik,cofka licznika najlepiej przed 200tkm i pójdą do laików jako okazja :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Swierzy
:mad2:

Czepiasz się... :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzieki za poprawienie. Od kilkunastu lat nie pisalem po polsku a z ortografii nigdy nie bylem orlem wiec zdarza mi sie strzelic byka ;)

ale to mozna tez zrobic na PW bo to nie temat o ortografii :!:

Remoncik,cofka licznika najlepiej przed 200tkm i pójdą do laików jako okazja :norty:

No, licznik tez trzeba cofnac bo remont kosztuje i bedzie za malo profitu :duh:

Ciekawy jestem ile potrzebuja na remont i kiedy pojawia sie na necie do sprzedania. Pewnie gora 2 miechy bo pieniadz musi sie krecic.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pewno trafią na forum do działu "co sądzisz o samochodach...." bo tam tylko okazje lądują, więc trzeba uważnie patrzeć. ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

darti123, codziennie kurs robisz? :wink:

Wiem ze nic nadzwyczajnego ale w trasie we Fracji na autostradzie laweta pelna niedobitkow w drodze do PL codziennie nie widze.

Jak sie trafia te dwie sztuki na aledrogo to bedzie ciekawiej :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Paaanie francuz płakał jak sprzedawał! :D Ja raz na jakiś czas śmigam do Berlina to muszę powiedzieć,że takie widoki to za każdym razem widzę jak tylko przejadę się autostradą z Berlina w stroną Świecka.Gdy mijam te lawety to w duchu żałuje tych co to skuszą się na te "igły"
  • 2 tygodnie później...