Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem F10 z zestawem dvd i monitorami w zagłówkach - wszystko fajnie ale nie ma pilota

Czy są zamienniki bo w BMW kwotą za pilota mało mnie nie zabili 1200 brutto (pytałem czy jest ze złota to się gość zaśmiał)

I jeszcze jedno pytanie

Co to za trójkącik w obudowie lusterka jest po obu stronach od strony szyby i nie bardzo wiem co to jest

Opublikowano
Trójkąci zamruga do Ciebie gdy zmieniając pas będziersz miał coś w martwym polu lub gdy tym pasem na który wjeżdzasz inne auto nadjeżdża z dużą predkościa. Dodatkowo będą drgania w kierownicy.

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

Opublikowano
Rozważałem multimedia z BMW dla moich brzdąców ale właśnie ceny i ograniczenia funkcjonalne mnie odwiodły od tego zamiaru. Taniej wyszło kupić uchwyty na iPady i piloty Apple Remote. Tylko że moje brzdące mają po 5lat więc ogarniają już na tyle że potrafia sterować sami :8)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

Opublikowano
A może pilot programowalny lub smartfon z odpowiednią aplikacją....

Opublikowano

Kupiłem pilot co szuka kodów ale problem jest taki że nie wiem w którym miejscu jest odbiornik fal jak bym wiedział to nakierował bym i pilot na pewno by znalazł kod.

Zrobiłem zdjęcia z samochodu monitorków i tylnej konsoli

Jeszcze ostatnie numery vin D277255

Szukałem pilota na giełdzie w Poznaniu i nie ma bo jak twierdzą za nowe auto

Może ktoś pomoże - z tyłu monitora jest napisane Johnson Controls

PODTRZYMUJĄC POST

Mam już pilot oryginalny ale nie działa - jak się okazuje trzeba sparować pilot z samochodem

Wie może ktoś jak to zrobić - na pewno jest jakaś kombinacja klawiszy

Czy muszę się udać do ASO ??