Skocz do zawartości

E46 320/330 - coupe czy sedan?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No jest coś w tym co piszesz :) No ale niestety motoryzacja idzie w tym kierunku ze za 10 lat R6 to chyba będzie tylko w m-powerach.E46 wiadomo super sprawa,ale moim marzeniem pozostaje....http://www.mobile.de/pl/marka/bmw/model/m5/vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:bmw,mdl:m5,frn:1998-01,frx:2004-12,mlx:150000/pg:vipcar/191622048.html :D :D Powalające auto :D
Opublikowano
Ja posiadam e46 328 w automacie i jak dla mnie szczala naprawde dobrego ma... Nie raz udalo mi sie obejchac jakies audi 2.0tdi niby pisze ze quattro a tak naprawde slabizna ale jakbym mogl to.za.330 xi bym sie zamienil ;) bmw ma naprawde dobre silniki 360tys juz ma na liczniku i jezdzi dalej.tylko raz uszczelniqcze na zaworach robilem i tak ogolnie to bez awaryjny silnik polecam;)
Opublikowano

Kupiłem niedawno 330ci przed lift bo po lift mi strasznie nie pasi i jestem bardzo zadowolony.

Walnięcie ma konkretne ale silniki turbo także przynoszą dużo frajdy , mam punto gt 1,4 turbo i to także fajna zabawka na miasto.

Lecz niestety silniki wolno ssące są mniej problematyczne i dlatego kupiłem e46 330ci

• Członkowie klubu
Opublikowano

Ja tam swojej 330ci nie oddam, dbac i jezdzic tylko. A co do pytania to tak jak juz pisali kwestia przeznaczenia, no i coupe ma zdecydowanie lepsza linie ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ja posiadam e46 328 w automacie i jak dla mnie szczala naprawde dobrego ma... Nie raz udalo mi sie obejchac jakies audi 2.0tdi niby pisze ze quattro a tak naprawde slabizna ale jakbym mogl to.za.330 xi bym sie zamienil ;) bmw ma naprawde dobre silniki 360tys juz ma na liczniku i jezdzi dalej.tylko raz uszczelniqcze na zaworach robilem i tak ogolnie to bez awaryjny silnik polecam;)

1.co to za sztuka objechać dwulitrowe tdi/

2.co napęd na cztery koła ma wspólnego z tym czy "słabizna" czy nie ?

Opublikowano

w takim 2.0 tdi napęd quattro tylko przeszkadza generując niepotrzebne opory....

chyba ze nalepkę quattro traktować jak te m power z allegro (+15km ;p)

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
w takim 2.0 tdi napęd quattro tylko przeszkadza generując niepotrzebne opory....

chyba ze nalepkę quattro traktować jak te m power z allegro (+15km ;p)

odezwał sie gość co ma za gałce zmiany biegów znaczek M-power ;)

Opublikowano

@up

widac zabolalo ale taka jest prawda z quattro

drugi raz boli na swiatlach i w trasie :)

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano (edytowane)
kolego czy to sedam czy coupe w obuch autach jest tyle samo miejsca co sprzodu i styłu dodam do tego ze coupe jest bardziej sztywniejsze w zawieszeniu i w konstrukcji karoseri . a silnik to mozesz sobie kupic jaki chcesz ja moim 2.0l r4 "wyjprzedziłem" 2.0l r6 Edytowane przez adi995
Opublikowano

Obuch, sprzodu, stylu, karoseri. Ten ktos z R6 musial tak jezdzic, jak Ty piszesz...

Sent from my GT-S7275R using Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tu akurat ma rację, że 2.0 r4 objeżdza 2.0 r6, porównaj dane.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Obuch, sprzodu, stylu, karoseri. Ten ktos z R6 musial tak jezdzic, jak Ty piszesz...

Sent from my GT-S7275R using Tapatalk

jeśli tak bardzo martwi cie moje pismo to na twoje życzenie mogę to zmienić a jeśli Cie nie martwi to nabijaj sobie posty na FB

Opublikowano

Ja też bym prosił, bo mi się białko w oku ścina jak widzę taką pisownię.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka