Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nono wygląda rasowo, agresywnie, m3 e91 :)

Fajne nawiązanie koloru felg do nadwozia

Oryginalne masz to auto trzeba przyznać, mimo upływu lat czas jej nie posunął :cool2:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to raczej pol M1 pol M3 i jeszcze lusterka do pomalowania ale dzieki :) kiedy mi sprzedasz twoje felgi ?

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Groźnie wyglada, czas na moc :twisted:
Opublikowano
to nie zderzak jest zle spasowany tylko klapa dobani bedzie nowa ale bedzie robiona razem z nowym malowaniem calosciw innym stylu jakos pod koniec roku

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

autko miażdży.jedynie lusterek w kolor mi brakuje i te ochydne lampy pre-LCI z tyłu psują efekt,ale wiem,że je uwielbiasz ;) fanem tej felgi także nie jestem.widziałbym coś prostego jak vossen cv3 albo 313. tak jak kolega wspomniał - te felgi fajnie kolorystycznie współgrają z nadwoziem.

powiem Ci,że od zlotu w Ułężu auto przeszło mega metamorfozę na plus. a środek to już w ogóle :cool2:

Opublikowano

tak 313 sa w planie.

no lusterka trzeba pomalowac ale nie mam ostatnio czasu sie do malarza udac.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kupiles te 18?
Opublikowano
to raczej pol M1 pol M3 i jeszcze lusterka do pomalowania ale dzieki :) kiedy mi sprzedasz twoje felgi ?

w wakacje będe auto sprzedawał to moge Ci je wtedy zhandlowac i wziąć ewentualnie w rozliczeniu jakieś 17-18 ;)

Opublikowano
Kupiles te 18?

nie jednak polece na 19tjki 313 albo Vapora

w wakacje będe auto sprzedawał to moge Ci je wtedy zhandlowac i wziąć ewentualnie w rozliczeniu jakieś 17-18 ;)

tez mi sie wydawalo ze juz dlugo to auto u ciebie gosci...moze 335i w E91 ? nastepny :) (automat)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

no już 9miesięcy jest ze mną :) na koniec wakacji planuje przejść na benzynę.. koniecznie 335i, koniecznie po lifcie, koniecznie automat.

Pod znakiem zapytania Xdrive , to czy zwykłe 335i czy 335is (ma chłodnice oleju, DKG i procedure startu) no i buda... wolałbym e91 ale wybór jest tak mizerny tych aut że e90 i e92 też biore pod uwage. Byle jakiś fajny egzemplarz.

No i jeszcze pozostaje dylemat typu finansowo-praktycznego.... 2011/2012r z usa (już po kosztach naprawy,samego sprowadzenia i wszystkich innych ) wychodzi taniej niż 2008r ,pierwszy polift z Europy :D

Opublikowano

jezeli bys szukal E91 to pomoge :mrgreen: z rezerxwacja odkupu :) i najlepiej w N55 :) usa odradzam jezeli nie mozesz zmierzyc punktow nadwozia przed zakupem (no i nie ma tam E91)

autko miażdży.jedynie lusterek w kolor mi brakuje i te ochydne lampy pre-LCI z tyłu psują efekt,

tez uwarzasz ze szare podkladowe M3 nie pasuja :mrgreen:

bede zmienione na ledbary post liftowe bo mi klapa rdzewieje tak ze nie ma mozliwosci naprawy... kocham jakosc BMW...

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kurcze, niesamowite masz podejście do auta i jego tuningowania. Przeszło długą drogę i ciągle widzę, ewoluuje ale jest super, pomimo przebiegu, który tu jest tylko cyferką.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Moze bede heretykiem - ale powiem ze cos mi nie pasuje. Buda jest bardzo agresywna... chyba chodzi o kola. Zrobilbym lekki flush by dopelnic uroku (idealnie na nowych kolach z innym et a nie na dystansach) >;)

Za to chyba podniose sobie auto do Twoich wartosci ;-)

E92 335d Stage H
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kurcze, niesamowite masz podejście do auta i jego tuningowania. Przeszło długą drogę i ciągle widzę, ewoluuje ale jest super, pomimo przebiegu, który tu jest tylko cyferką.

juz jestesmy na koncu, sadze ze poczatek nastepnego roku wykoncze zewnetrznie samochod i bedzie koniec.

znalazłem takie 313 w 19 calach,niby ori i nówki.cena dobra - 850 euro.jak masz możliwość zakupu w DE to dobry deal o ile to nie ściema.

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-1er-3er-allufelgen-19-zoll-performance/617862274-223-5415

kurcze fajna oferta... tylko na wykonczeniu srodka i lusterkach zjadlem juz budget przewidziany prawie do konca roku. :/ Srodek mialy byc delikatne poprawki skonczylo sie na zmianie wielu duzych elementow a jeszczemam zamek do wymiany.

Zrobilbym lekki flush by dopelnic uroku (idealnie na nowych kolach z innym et a nie na dystansach) >;)

Za to chyba podniose sobie auto do Twoich wartosci ;-)

a tak dla osoby poczatkujacej w tuningu jak ja :mrgreen: powiesz jezykiem zrozumialym dla nowicjusza co rozumiesz przez lekki flush na nowych kolach ??? (beda to albo 313 albo ZP06)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

http://i284.photobucket.com/albums/ll30/captainsperry/user1706_pic1356_1272695982-copy.jpg

A tutaj przyklad z sieci

http://i139.photobucket.com/albums/q311/M3_Jaydee/PTK%20518/DSC_0631.jpg

E92 335d Stage H
Opublikowano

przy KW V3 i xdrive nie ma szans na flush bo tyl bedziesie wbijal w nadkole przy wiekszym obciazeniu tylnym (100 kg pasazerowie +bagaz wystarczy) albo bede musial zrobic z samochodu koze. Sa na slammed aktualnie wedlug tej nomenklatury.

Jakie to mile jak dowiadujesz sie jak duzo jeszcze niewiesz :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Wszystko zalezy od camberu :D 2 stopnie negatywu + rolka i sadze ze spokojnie bedzie flush - albo jak to teraz w modzie, szeroka felga i naciag. (ale nie znam sie modny nie jestem:P )
E92 335d Stage H
Opublikowano

dobra musze o tym poczytac.

na razie tak naprawde najbardziej mi przeszkadza maska i za male tarcze

zastanawiam sie jeszcze czy nie wymienic zderzaka mpak tyl na zderzak od 1M aby miec spojnosc tyl przod :

http://i.imgur.com/x4mhAml.jpg

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

bede wymianial razem maske + zderzak tyl +klape+ lampy... tylko ze same czesci to 6 tysi a z malowaniem calosci pewnie z 12 a wiec poczekamy na koniec roku...

link, jak bys potrzebowal tlumacza lub transportu to sluze pomoca.

http://www.kustomorphose.com/kit-carrosserie-281/pare-choc-ar-look-1m-pour-e91-2398.html

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dziękuję,ale do mnie to by pasowało jak pięść do nosa. gdybym nie miał całego pakietu Performance to bym się skusił. u Ciebie inna bajka,bo ten przedni zderzak 1M baardzo dobrze by się zgrywał z tym tylnym. fajna strona ,bo widzę,że mają też repliki progów Performance,które wyglądają jak oryginały i kilka innych ciekawych zderzaków do różnych aut. Ciekawie wyglądają te dokładki pod progi - jak w serii F. To może by ewentualnie do mnie pasowało o ile podchodzą do progów Performance.I te ceny np. w przypadku dokładek progów to są za komplet czy za sztukę?

http://www.kustomorphose.com/upload/img-2097.jpg-gjbYR2Bc.jpg

Opublikowano (edytowane)

za komplet i jakosc jest dobra

EDIT : sorry edit chyba za sztuke jest cena.

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :