Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To nie jest blenda kierownicy performance.

:?: :?: :?:

kto pisał o blendzie kierownicy performance?

Przepraszam, nie doczytałem :duh:

Rewanżuje się lusterkiem z FLA (asystentem długich) i fotochromem za 40zł

http://allegro.pl/bmw-e60-e61-lusterko-wsteczne-wewnetrzne-i6154416751.html

Opublikowano
ja mam galke automat performance do sprzedania i galke od recznego

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Członkowie klubu
Opublikowano
ja mam galke automat performance do sprzedania i galke od recznego

szkoda że nie powiedziałeś bo właśnie kupiłem cały komplet performance do wnetrza...

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kierownica individual była spoko, inni sprzedawcy jak mają życzą sobie za takie 10 x więcej.

Z innej beczki, zderzak przód Performance LCI e90, e91, na niemieckim ebayu ten sam sprzedawca za ten sam zderzak życzy sobie 400 euro z hakiem:

http://allegro.pl/zderzak-bmw-3-e90-e91-performance-i6571662673.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie wiem dlaczego ale ta kierownica do mnie nie przemawia. Naciskanie na nia jest takie nienaturalne i przycisk jest kiepski. informacje sa malutkie i czarno biale i dodatkowo nie jest po prostu ladna. Juz wole awrona. Taki sam koszt. Jedynej rzeczy ktorej nie pokochalem w samochodzie czerwonego to wlasnie kierownica.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Cena jest jaka jest bo to jest aukcja grzecznościowa i pewnie sprzedawca chciał zablokować ewentualnych kupujących zaporową ceną. Nikt kto normalny nie będzie nabijał sprzedawcy prowizji i kosztów aukcji dodatkowo dzięki temu.
Opublikowano
ok ale jaki sens dla wlasciciela galki ktory chce ja sprzedac i widzi ze cena jest zaporowa ?

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

sztukę nówkę z salonu tak jak u Mariusza to bym z chęcią przytulił.oczywiście w wersji z manetkami.mimo,że nie lubie alcantary na kierownicy,bo uważam,że jest niepraktyczna- trudna w utrzymaniu w czystości. używana już tak super nie wygląda.

żeby nie było nabijania postów - zestaw sprężyn obniżających HR do E90 (nie napisane jaka wersja silnikowa) 270zł:

https://www.olx.pl/oferta/sprezyny-sportowe-bmw-e87-e90-e-91-320d-h-r-CID5-IDinU49.html#d35dee0724

• Zasłużeni forumowicze