Skocz do zawartości

Ciekawe oferty z allegro - e9x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
No przecież 760 to okolice 600 :lol:

a E46 i E90 to przecież oba seria 3 :)

a te felgi to ori 313 z firmy BBS. wychodziły też bez napisu PERFROMANCE.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 310,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Orientuje sie ktoś może czy da rade gdzieś dokupić te zaślepki które sa po bokach w dyfuzorze?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Najlepiej kupić ze zderzakiem, bo jak nie znajdziesz używki to tylko ASO. Tamten zderzak, który poprzednio wrzuciłem miał te wloty.
Opublikowano

Czy ja dobrze wiedze ze jedna zaslepka o wielkosci okolo 5cm kosztuje 250 :lol:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Słowo "Performance" jest bardzo drogie. :wink:
Opublikowano

Tak, widzisz dobrze, cena kładzie na kolana.

To nie jest zwykły plastik, to jest plastik Performance :mrgreen:

Opublikowano
Tak, widzisz dobrze, cena kładzie na kolana.

To nie jest zwykły plastik, to jest plastik Performance :mrgreen:

nie skarz sie jak bys widzial jakie waly robia na F30. czesci ktore w produkcji kosztuje ponizej 10 zl sprzedaja za 1000+

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
I o to chodzi, jakby wyprodukowali za 950 zł a sprzedali za 1000 zł byłoby to dla nich zupełnie bezcelowe. Niestety konsument nie zawsze jest tego świadomy, a z tego typu gadżetów producent ma niesamowite przychody. Plus jest taki, że spasowanie i jakość jest na wysokim poziomie, pomimo iż wyprodukowanie danej części może kosztować te przysłowiowe 10 zł.
Opublikowano

"Nówki mogę wam załatwić za 550-650zł ale nie będą to oryginalne."

no to znalazł. albo powyżej tych 600zł albo do innego auta ( e46) :lol:

Dla sprostowanie kolega załatwia za 650 jak sam napisał wiec praktycznie w tej samej cenie posłałem wiec szału jego oferta nie robi o to mi chodziło tym bardziej że po za allegro jeden z tych Panów może sprzedać taniej własnie o 50 zł.

A dla e46 posłałem dla przykładu bo się nawinęło.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Te zaślepki/ wloty zderzaka performance są trochę większe niż 5cm ;) Ich cena to oczywiście skandal. Podobnie jak carbonowe splittery tego zderzaka. Dlatego najlepiej kupić jak najbardziej kompletny używany zderzak.
Opublikowano
Jeszcze gorsza sytuacje macie z wszelkiej masci produktami aftermarketowymi. Panele czesto kosztuja strasznie wielka kase, a sa wykonane z kiepskiej jakosci wlokna szklanego ktore maja problemy z spasem i napewno nie sa bolt on ;) Z inzynieryjnego punktu widzenia nie potrafie ogarnac jak mozna tak bardzo rozmijac sie z jakas akceptowalna jakoscia - i to w przypadku wielkich znanych marek.
E92 335d Stage H
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

może być ;)

ale link z Twojej oferty to 2899zł z tego co widzę ;) plus dziwny tekst = "dla pierwszych 10ciu zainteresowanych opony runflat gratis..." gość ma hurtownię z tym wzorem felg?? :shock: :D

Opublikowano
Btw mojej oferty nie mogę już pozbyć sie opon ?! Tak to wyglądało ze dzwonili i odbierali zużyte opony a bylo ich 36szt ( 9kpl )w gorszy lub lepszym stanie a co ty zrobisz z nimi dalej mnie nie interesowało czy zrobisz huśtawkę, stolik czy będziesz na nich latał...
Opublikowano

Efekt był zamierzony i celowy, felgi z oponami poszły w 24h..

Jaka jest rozbieżność uśredniona cenowa dla felg wzór 313 od 3 do 5tyś pln brutto? ( wszystko zależy od stanu)

Opublikowano
Efekt był zamierzony i celowy, felgi z oponami poszły w 24h..

Jaka jest rozbieżność uśredniona cenowa dla felg wzór 313 od 3 do 5tyś pln brutto? ( wszystko zależy od stanu)

Ja sprzedałem w kilka dni z ładnymi oponami za 5500 zł a widzę, że ceny różne są tych 313

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

wloty powietrza do zderzaka performance za 450zł: http://allegro.pl/bmw-e90-preformance-wloty-wlot-lewa-prawa-strona-i5918860029.html

jak ktoś się zastanawiał nad tamtymi zderzakami to teraz ma wloty do kompletu ;)

plus jeszcze takie pierdołki to tego zderzaka: http://allegro.pl/bmw-e90-e91-zaslepka-zderzaka-performance-aerodyna-i6606255495.html

brakuje jedynie środkowej długiej kratki do kompletu.

dokładka AERO do zderzaka seryjnego E92 E93 : http://allegro.pl/zderzak-przedni-bmw-e92-e93-performance-i6595874824.html

Opublikowano

Witam,

Potrzebuje pomocy , mianowicie zamierzam kupić tylnie lampy do mojej e92 tylko pytanie brzmi czy to usa czy europa.

http://images.tinypic.pl/i/00843/cbfo7nwubkaw.jpg

Opublikowano
Na lampie napisane ze to do e93
Opublikowano

Właśnie chętnie bym poznał prawdę jak to jest bo mogłem mieć z e93 za moje stare z e93 i odpuściłem bo nie wiedziałem czy mi podejdą ....

Na BMW store numery części sa inne