Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o te autko , ta miejscowość (Góra) jest takim małym zagłębiem cwaniaków i kombinatorów z branży moto ; części,samochody i wspomniane felgi !

Kiedyś byłem tam po zderzak na zdjęciu z allegro był pre lci a jak przyjechałem na miejsce to gość wyciąga polifta i mówi że innego nie ma :duh: a znajomy pojechał po felgi,kontakt był tylko w momencie wyjazdu ,po przybyciu na miejsce -głuchy telefon :mad2:

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Check sie świeci na odpalonym silniku :lol: szczeliny nie równe
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Jeśli chodzi o te autko , ta miejscowość (Góra) jest takim małym zagłębiem cwaniaków i kombinatorów z branży moto ; części,samochody i wspomniane felgi !

Kiedyś byłem tam po zderzak na zdjęciu z allegro był pre lci a jak przyjechałem na miejsce to gość wyciąga polifta i mówi że innego nie ma :duh: a znajomy pojechał po felgi,kontakt był tylko w momencie wyjazdu ,po przybyciu na miejsce -głuchy telefon :mad2:

za 4 dychy znajdzie amatora na pewno...

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
po krawężnikowe świąteczne okazje :) oryginalne po 0.7 dalej mam wrażenie że to podróby :)

to nie pij już tyle ;)

Właśnie :mrgreen: Bo jutro do roboty trzeba iść :norty:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Mam znajomego, co na bardzo dużą skalę handluje felgami, od VW, Audi, po Lamborghini, Bentley. Kiedy brałem u niego felgi do swojej e90, zdecydowanie odradzał mi te szprychy. Każdy komplet z jakim miał do czynienia on, czy jego znajomi z branży, był popękany lub spawany. Osobiście ich nie miałem, więc opinii nie wydam, ale znając opinię fachowców uważam, że niska cena tych felg, nie jest przypadkiem :) Kiedyś również były w tym temacie 19' z oponami na licytacji, osiągnęły cenę 3250zł o ile dobrze pamiętam.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam te same felgi. Jakość jest rewelacyjna, zdecydowanie lepsza niż zwykłych oryginalnych felg bmw. W końcu to Bmw performance.

Regeneracja rzeczywiście prawie niemożliwa aby uzyskać fabryczny efekt. Kto oglądał na żywo, ten wie o czym piszę.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
To nie są felgi do e9x. Wszystkie felgi z katalogu Performance do e9x wychodziły w rozmiarze 19". To są felgi od e8x. Mam właśnie przed sobą katalog części Performance.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam od e46, Z4 + dystanse po 15mm. 8 i 8, 5 cala. Felgi REWELACJA (wykonanie i wygląd, ale to rzecz gustu...)

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie są felgi do e9x. Wszystkie felgi z katalogu Performance do e9x wychodziły w rozmiarze 19". To są felgi od e8x. Mam właśnie przed sobą katalog części Performance.

Nie zgodze sie. 313 byly 18" w dwoch wersjach - do e8x i do e9x. Mialy rozne ET.

Opublikowano
Przecież sprzedawca pisze w aukcji ( oem bmw) to po co dywagacja czy oryginalne czy nie - jesteś zainteresowany to kupujesz - towar niezgodny z opisem (czyt. Podroba lub wadliwe) odsyłasz - proste jak je.anie. EOT
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakie 3-4 stówki ? Jak sprzedaje jako firma to w przypadku kiedy kola nie sa oryginalne oddaje rowniez za transport. Co za problem zresztą poprosić o zdjęcia środka?
Opublikowano

Nie zgodze sie. 313 byly 18" w dwoch wersjach - do e8x i do e9x. Mialy rozne ET.

Ciekawe. Widocznie mój katalog części Performance się myli. Spotkałem się z 313kami w 18" o et pasującym do e9x, to prawda. Ale były to albo felgi używane, albo nowe (w obu przypadkach nie wiem czy oem). Jeżeli znajdziesz to poproszę info (może być PW) z linkiem do oficjalnego źródła BMW, które to potwierdzi (ja nie znalazłem, może słabo szukałem :| a chciałbym uzupełnić wiedzę)

Felgi z oponami AC Schnitzer:

http://allegro.pl/felgi-ac-schnitzer-19-bmw-e90-e91-e92-anglia-i5243151049.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ciekawe. Widocznie mój katalog części Performance się myli. Spotkałem się z 313kami w 18" o et pasującym do e9x, to prawda. Ale były to albo felgi używane, albo nowe (w obu przypadkach nie wiem czy oem). Jeżeli znajdziesz to poproszę info (może być PW) z linkiem do oficjalnego źródła BMW, które to potwierdzi (ja nie znalazłem, może słabo szukałem :| a chciałbym uzupełnić wiedzę)

dla uzupełnienia wiedzy ;) i tego co Wlodi napisał, numery OEM 313 18 cali dla E9X:

przód: 36116791998

tył: 36116791999

np.tutaj:

http://www.leebmann24.de/bmw-alufelge-doppelspeiche-performance-313-8j-18-et-34-bicolor-ferricgrey-glanzgedreht-va-bmw-3er-e90-e91-e92-e93-36116791998.html

http://www.leebmann24.de/bmw-alufelge-doppelspeiche-performance-313-8-5j-18-et-37-bicolor-ferricgrey-glanzgedreht-ha-bmw-3er-e90-e91-e92-e93-36116791999.html

Opublikowano
Komplet tarcz i zacisków carbon do M4. Zwykly zacisk M4 pasuje PnP do e9x . Ten zestaw tez powinien :)

http://allegro.pl/tarcza-zacisk-ceramika-bmw-3-4-m3-m4-f80-f82-f83-i5237382780.html

nie pasuje do wersji z Xdrivem.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie