Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś siedząc sobie w pracy (luźny dzień) szukalem sobie kilka rzeczy i wypatrzyłem tanią Odmę. Może komuś się przyda

http://allegro.pl/show_item.php?item=5212150178

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ten gość ma od wakacji to samo zdjęcie i twierdzi że ma dużo tych podstopnic, ostatnia jego aukcja skończyła się na niesprzedane kwotą 70zł, ostatnio ktoś wystawił nowe cena 109 zł z folią

omijał bym akurat tą aukcję bo nie wiadomo co on wogóle wysyła skoro zdjęcie od 5 mc takie samo :) podstopnic oporowo a listew m-pak nie za wiele :)

Opublikowano
Po prostu ładniej wygląda tak samo jak nakładki na pedały, kwestia gustu i nie trzeba się śmiać z tego.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
jak ktoś nie ma nic z m-pakietu to faktycznie wygląda niby ładnie ale nie pasuje kompletnie do niczego :)

Dokładnie to samo myślę dodawanie samej gałki m lub podstopnie jest do mnie dość dziwnie a z tym wyglądem czy ona taką cudowna to bym dyskutował

(po prostu inna)

Może ma więcej a to samo zdjęcie dodaje po co ma robić za każdym razem inne? a cene zwiększa bo widzi że jest zapotrzebowanie

Opublikowano

Bardzo rzadka felga na tym autku (szukałem takiej pojedynczej sztuki na tył i nigdzie nie ma do e9x , mogłem kupić 3 szt w dobrej cenie) ale słabo pasuje do e92 , mierzyłem do e91 i było znacznie lepiej :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• Członkowie klubu
Opublikowano
teraz wszystko made in china, jak nie china to podróba :mrgreen:
sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano
teraz wszystko made in china, jak nie china to podróba :mrgreen:

Właśnie do e9x nie ma chińskich podróbek tego modelu felgi , natomiast do e60 jest mnóstwo :oops:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
ta cała fura to jakieś grubsze szycie... :mad2:
Back to the roots...