Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
AUTOMAT - gałka zmiany biegów PERFORMANCE 250zł . bardzo dobra cena jeżeli za komplet.

http://allegro.pl/bmw-e91-e90-lewarek-biegow-galka-mpakiet-alkantara-i7039406354.html

Może ktoś się orientuje czy podejdzie do e82 , bo w/g numerów części jest inny :oops:

a chętnie bym przygarnął do mojej nowej czarnuli :D

Jeśli szukasz tylko gałki to brałbym z angielskiego ebay'u (https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-Performance-Genuine-Sport-Gear-Shift-Selector-Knob-1-3-Series-25162153758/171387551629?fits=Car+Make%3ABMW&epid=1509334696&hash=item27e77e7f8d:g:Hy8AAOSwA3dYV9-p) - brand new za mniejszą kase a nie jak ta z linku siedem lat ściskana.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie może macie jakieś fajne oferty z racjii zbliżającej się black friday, ze swojej strony moge podrzucić do -35% na felgi od Japan Racing
Opublikowano
Panowie może macie jakieś fajne oferty z racjii zbliżającej się black friday, ze swojej strony moge podrzucić do -35% na felgi od Japan Racing

jak z jakoscia JP? mysle, czy nie kupic na zaś do f30? Warto? Rok temu skorzystałem z black friday i kupilem nowe kola ZP za dobre pieniadze :D

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
Masakra....małe M3 i 177KM u jednym z najbardziej awaryjnych wariantów.....Z mocy się nie śmieje bo sam mam w dieslu 163 ale po co takie opisy tworzyć.....
Opublikowano
Masakra....małe M3 i 177KM u jednym z najbardziej awaryjnych wariantów.....Z mocy się nie śmieje bo sam mam w dieslu 163 ale po co takie opisy tworzyć.....
Opublikowano

jak z jakoscia JP? mysle, czy nie kupic na zaś do f30? Warto? Rok temu skorzystałem z black friday i kupilem nowe kola ZP za dobre pieniadze :D

Koła same w sobie podobno bardzo fajne ale kolor łatwo lubi odprysnąć

Opublikowano
Na 320si w Niemczech podobno mówiło się baby M3. Teraz się mówi "motorschade" :cry2:

Znalazłem kolejnego:

http://allegro.pl/show_item.php?item=7047282067#0041948836

tym razem ma 177 000km ale sprzedawca nie podaje VIN za to wiemy że jest kleine M3

Widział to może ktoś na żywo?

jak na "-FULLL FULLL FULLL-" ekstra lampy :cool2:. Wole swoją bez mpakietu z ksenonem niż takiego gniota w mpaku.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

173KM

W dieslu owszem 163, ale po hamowni moze sie okazać ze 155.

Tak czy inaczej większy moment obrotowy na pewno.

Tylko jest taki szkopół, który chyba każdy wie...

Lepiej mieć 2.0d i jechać niz mieć kleine m3 i robic silnik

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
jak sazapalone sa genialne a niestety fatalnie wygladaja przy swietle dzienne. Mozna miec i jedno i drugie obledne na post liftach autorskich ale cena jest masakrzyczna.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
jak sazapalone sa genialne a niestety fatalnie wygladaja przy swietle dzienne. Mozna miec i jedno i drugie obledne na post liftach autorskich ale cena jest masakrzyczna.

Masz jakieś foto ewentualnie link do zobaczenia, tak z czystej ciekawości?

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To chyba się nadaje jako ciekawostka: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-335ix-salon-pl-pierwszy-wlasciciel-gwarancja-ID6zqxDa.html

E90 335iX z manualną klimatyzacją. :mrgreen: Dobrze, że chociaż uchwyty na kubki są.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
To chyba się nadaje jako ciekawostka: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-335ix-salon-pl-pierwszy-wlasciciel-gwarancja-ID6zqxDa.html

E90 335iX z manualną klimatyzacją. :mrgreen: Dobrze, że chociaż uchwyty na kubki są.

Na koniec września za 70k wisiała. Rzeczywistość właśnie weryfikuje :)

Z wypasu jest:

203	All-wheel-drive System	Allradsystem
216	Servotronic	Servotronic
302	Alarm System	Alarmanlage
417	Roller Sunblind, Rear Side Windows	Sonnenschutzrollo Hintere Tuersch.
431	Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d	Innenspiegel,automatisch Abblendend
493	Storage Compartment Package	Ablagenpaket
5DC	Folding Rear-seat Headrests	Fondkopfstuetzen Klappbar
521	Rain Sensor	Regensensor

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tragiczna ta 335i.. lepiej dołożyć z 25-30 i kupić porządne 335 po lifcie, ewentualnie dołożyć 35-40 i brać E92 z N55 motorem po lifcie.

Dodatkowo 95k przebiegu, więc wszystkie najkosztowniejsze wymiany przed nią - odma zintegrowana z pokrywą zaworów - 1600, wtryski (padają jak muchy przy 100k, więc nie ma opcji) - koło 5-6k, HPFP - +/- 3k. Nie liczę robocizny :D

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

Opublikowano

Witam

95 tyś km udokumentowane z polskiego salonu to feler ? Sprzedał by na pewno za 48 tys brutto i uważam ze to okazja . Chyba że ktoś woli wypas z niemiec z przekręconym licznikiem za te cenę z 300 tys przebiegiem na bidę. No tak ale chłopcy wolą wypas niż dobry stan techniczny :D . To że do roboty po 100 tyś to normalne, już o tym pisałem w temacie "jak dbać o nasze BMW". Ale BMW to nie jest tanie auto, i myśle że mimo golas to nowe kosztowało koło 180 tys zł.

Pozdrawaim Waldi3

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
przeczytaj mojego posta jeszcze raz, uważnie... czytania ze zrozumieniem uczyli w podstawówce, może to dobry moment, żeby wrócić?... :mad2:

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Faktycznie dobra cena. Wzór bardzo fajny i kolor pasujący do białego :mrgreen: ach za daleko, żeby jechać, no i szkoda, że nie 19" :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tragiczna ta 335i.. lepiej dołożyć z 25-30 i kupić porządne 335 po lifcie, ewentualnie dołożyć 35-40 i brać E92 z N55 motorem po lifcie.

Najlepiej dołożyć 100k i kupić m3 :wink: każda potwora znajdzie swojego amatora, kwestia czasu, dodatkowo warto pamiętać, że im mniej wyposażenia tym mniejsza masa, więc baza jest bardzo dobra :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.