Skocz do zawartości

Aktualizacja map BMW F11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 42,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dziekuje za odp. Podasz prosze wersje ktora mam pobrac z gryzonia ? Jest szansa na jakies swieze 2017?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Możesz to sobie bez problemu sprawdzić w swoim aucie. Masz tam informacje jaką napę masz zainstalowaną i w jakiej wersji. Jak już dokonasz rozpoznania, wchodzisz na to forum i szukasz. Bez problemu znajdziesz wersje 2018-1 a niektóre są już w wersjo 2018-2. Niestety ja nie wiem jakie mapy ma F11. Tak to wygląda w wersji MOVE 2018-2.

316730_230516445_bmw-navigation-update-road-map-europe-move-2018-f07-f10-f11-f20-f25_xlarge.jpg

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
super,dziękuje za link, rozpakowuje,wrzucam na pamięć, wrzucam do usb do schowka i co potem?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Mam mapy oryginalne bmw na pokładzie f11 w wersji next. Mam już pliki do wersji 2018 i kod. Jeszcze muszę kupić pendrive 64GB i do roboty. Oby bez problemów, dziś jeszcze chce zainstalować :)
Opublikowano

no i gotowe:)

wersja Road Map EUROPE Next 2018-2

czas zgrywania ok 50min - zero problemów, wpisałem kod i .... aż pokazało 100% :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a co z małą nawigacją...??? Czy da się to jakoś zaktualizować...??? :mad2:
Opublikowano
w sumie to jedna wielka niezrozumiała magia (w najgorszym tego słowa znaczeniu), a wersja to MOVE 2010... i powiedz jeszcze co z tym kodem...??? i czy wersja tych map ma wpływ na to, czy mogę połączyć sie bluetooth`em z telefonem, bo za cholerę nie mogę sparować tel (android), w swerwisie powiedzieli, że własnie brak aktualizacji (nie wiem dlaczego) ma wpływ na bluetooth...??? :norty:
Opublikowano
  • Moderatorzy
Jak będzie kod potrzebny to nawi poprosi. Aktualizację bluetooth przeprowadzasz sam ściągając oprogramowanie i instalując z pena na USB. Nat ej stronie wpisz vin twojego auta i jeśli jest nowy soft to ściągnij. https://www.bmw.com/content/bmw/marketBMWCOM/bmw_com/en_CC/footer/software-updates.html
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Jestem nowy na grupie i chcialem sie ze wszystkimi przywitac!

Mam pytanie odnosnie aktualizacji map w mojej f1 z 2011. Juz widzialem poprzednie odpowiedzi na ten temat ale juz nic z tych linkow nie jest aktywne a nie chcialbym sciagac tego z chomkuj.

Jest w stanie ktos pomoc?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Tu masz praktycznie wszystkie mapy najnowsze.

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=364232

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
Witam

Jestem nowy na grupie i chcialem sie ze wszystkimi przywitac!

Mam pytanie odnosnie aktualizacji map w mojej f1 z 2011. Juz widzialem poprzednie odpowiedzi na ten temat ale juz nic z tych linkow nie jest aktywne a nie chcialbym sciagac tego z chomkuj.

Jest w stanie ktos pomoc?

jeśli nie znalazłeś tego czego szukasz, napisz do mnie może będę w stanie pomoc

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Musisz sprawdzić jakie masz mapy w opcjach navi...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Te mapki podejda do f11 2011r duza navi ?

I skad wziac potrzebny kod ?

na 99% masz CIC premium, pytanie czy chcesz wschód czy zachód

Edytowane przez Wojti77

Opublikowano
Te mapki podejda do f11 2011r duza navi ?

I skad wziac potrzebny kod ?

na 99% masz CIC premium, ale to można odczytać z nawigacji.

Pytanie czy chcesz wschód czy zachód, bo jak na Chorwację chce sie jezdzić to na West nie uda się - trzeba East instalować

z kodem też mogę pomóc, pytaj PW

Edytowane przez Wojti77